Published On: Pon, svi 15th, 2017

Vijeće ministara BiH blokiralo pristup društvenim mrežama u ministarstvima

Vijeće ministara BiH jutros je zabranilo pristup društvenim mrežama zaposlenicima u državnim ministarstvima.
Kako Klix saznaje Vijeće ministara BiH jutros je na serveru blokiralo web stranice poput Facebooka, Instagrama i Twittera i na taj način onemogućilo državnim službenicima da tijekom radnog vremena koriste društvene mreže na svojim računalima.

Ubrzo nakon toga na serveru je odblokiran pristup društvenoj mreži Facebook, a zabrana se i dalje odnosi na Instagram i Twitter.

Vijeće ministara BiH nije onemogućilo pristup popularnom internet servisu za razmjenu video sadržaja Youtube kao i na pristupe društvenim mrežama putem mobilnih telefona.

Generalni tajnik  Vijeća ministra BiH Zvonimira Kutlešu kazao je za Klix kako nije bilo nikakvih problema što se tiče servera i opreme. Malo smo postrožili uvjete pristupa internetu. Još uvijek nemamo, mada nikad se ne zna šta mogu napravit hakeri. Sad za sada je sve uredu”, kazao je.

Istakao je da Vijeće ministara BiH nije blokiralo državnim službenicima pristup Facebooku. S obzirom na to da fotografija iz Vijeća ministara BiH govori suprotno, postavlja se pitanje tko je onda uveo zabranu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare