Subota, 22 lipnja, 2024

Vidovnjaci u 2013. 'vide' trovanje Obame, treći svjetski rat i posjet izvanzemaljaca

Must Read

Specijalno izdanje srbijanskog “Trećeg oka” angažiralo je za svoje specijalno izdanje 20 vidovnjaka koji su prognozirali što nas čeka u sljedećoj godini. Vidovnjaci nisu baš obradovali čitatelje jer su, među ostalim, prognozirali i “treći svjetski rat” .
“Zvjezdoznanac” Dragan Đinđić Stanković “vidio” je da će mnogi u Srbiji “nemirno spavati zbog nemira na Kosovu”, predviđajući čak mogućnost “kosovske oluje” po uzoru na kninsku, i to polovinom sljedeće godine. Ovaj vidovnjak, kao i njegovi kolege, imaju i riječi utjehe za građane Srbije, jer kažu da je ono što čeka tu državu “dječja pjesma” u odnosu na ono što čeka mnoge druge zemlje u svijetu.
Samo je pitanje dana “kad će medvjed zaigrati pred vratima Ujka Sama”, prognozira 20 vidovnjaka “Trećeg oka”, koji se predstavlja kao “časopis za granična područja znanosti, misterija prošlosti i današnjih dana i fenomena za koje ne postoji racionalno objašnjenje”.
Vidovnjaci kažu kako su “četiri jahača apokalipse” već “čekirali karte” za Njemačku, SAD, Kinu, Rusiju i Britaniju, a “kao darove nose glad, bijedu, bolesti i potrese”. Tako da će Srbi pobjeći iz “baksuzne” 2013. godine, a građani tih država − neće.
Vidovnjak Nikola Stojanović najavljuje sukobe velikih sila, kao i atentate na vodeće ljude svjetskih sila, poput Obame, Putina i Angele Merkel.
Magistar takozvane bijele magije Lav Geršman ne gleda na događanja u 2013. godini “crnim naočalama”. On kaže da će sirijski konflikt završiti, a arapska pobuna bliži se kraju. Kao normalizirajući čimbenik u sukobima vidi Izrael, što je razumljivo zbog židovskog podrijetla tog “bijelog maga”. No on, ipak, ne predviđa lake i mirne dane za SAD.
Predviđa da će SAD biti pod udarom uragana i drugih vremenskih nepogoda, te će morati potrošiti novac na obnavljanje porušenoga, što će, po mišljenju ovoga maga, biti dobro jer ga neće trošiti na pokretanje novih ratova.
Dejan Lučić, koji se reklamira kao “čovjek koji zna sve”, predviđa Obaminu smrt već ovoga proljeća, i to trovanjem u zrakoplovu. Kaže da će ga ubiti oni koji ga čuvaju, a naslijedit će ga Joe Biden, koji je “rođak sa zavjerenicima po majčinoj liniji”.
Šaman Jaroslav Kazimirov od 2013. očekuje puno − porast optimizma u društvu, ali i dobru godinu za poljoprivrednike, ribare i pomorce. Za razliku od njega, vizionar iz Rožaja Merdan Agović vidi u 2013. godini puno hladnih dana, potresa, uragana, ali i posjet izvanzemaljaca.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Petković odgovorio što ne funkcionira u hrvatskoj igri

Isključiva krivca je na nama, ostali smo dužni navijačima, poručio je hrvatski napadač Bruno Petković na novinarskoj konferenciji u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -