VIDEO: Šokantna snimka pokazuje šeficu najveće organizacije za abortus kako prodaje organe abortirane djece

Guverner Louisiane Bobby Jindal zatražio je javnu istragu Planned Parenthooda zbog trgovanja organima abortirane djece. Na videu koji je tajno snimljen od strane neprofitne organizacije “Center for Medical Progress” vidi se dr. Deborah Nucatola, žena koja upravlja medicinskim odjelom Planned Parenthooda, u razgovoru o  “poslu” trgovine organima abortirane djece.

Nucatola razgovara s glumcima koji se predstavljaju kao kupci iz jedne biotehnološke tvrtke zainteresirani za kupnju dijelova tijela abortirane djece. “Bili smo vrlo dobri u dobivanju srca, pluća, jetre. Slomit će dijelove iznad ili ispod, ali svakako će pokušati dobiti ono što je traženo netaknuto”, rekla je. Pojašnjava i kako njihovi ginekolozi koriste određenu metodu abortusa kako bi sačuvali neoštećenim tijelom djeteta, sve da bi ga kasnije lakše prodali.

“Većina abortusa bit će obavljena uz pomoć ultrazvuka, tako da ginekolozi znaju gdje zabijaju škare. I onda odlučuju, neću dirati ovaj donji dio, nego ću uništiti gornji dio, a ovaj ću pokušati sačuvati”, rekla je Nucatola.

Dok sve to govori Nucatola mirno jede i pije vino. Za nju je vrlo jednostavno govoriti o tome kako su jetra najtraženija, te kako je u “zadnje vrijeme bilo zahtjeva i za srcem”, ali i “plućima i donjim ekstremitetima”.

Tek mrvicu zabrinuta za legalnost postupka kaže da u Planned Parenthood “paze da ne izgleda kako klinika prodaje tkivo da bi zaradili novce”, te dodala kako dijelovi tijela koštaju od “30 do 100 dolara”.

Užasi koji moraju biti kažnjeni

Istraga koju provodi “Center for Medical Progress” otkriva nezamislive užase koje čini Planned Parentgood. Iskorištavanje ljudskog života, zataškavanje, crno tržište… samo su dio onoga što čine.

Ovaj video u svakom je smislu moralno nepodnošljiv, ali je pitanje da li taj materijal može biti dovoljan dokaz za istragu protiv Planned Parenthooda.

Katolička stranica National Catholic Register upozorava da je trgovina ljudskim organima protuzakonita, ali da prodaja “fetalnog tkiva” u svrhu medicinskih istraživanja nije ilegalna.

Planned Parenthood bi tako mogao imati problema zbog činjenice da video pokazuje da organizacija profitira na toj prodaji, što bi bilo protuzakonito, te da njezini ginekolozi koriste određene metode abortusa samo kako bi kasnije mogli prodavati dijelove tijela abortirane djece, a to nije zakonom dopušteno.

Ova nova spoznaja trebala bi biti konačni čavao u lijes za njih, korak do toga da se zaustavi financiranje Planned Parenthooda od strane poreznih obveznika.

Iako iz Planned Parenthooda tvrde kako je video “tendenciozan”, te kako njihova direktorica ne izgovara ništa problematično na njemu, jer je riječ o prodaji fetalnog tkiva, već je nekoliko pro-life čelnika zatražilo kongresnu istragu, a organizirano je i potpisivanje peticije.