Published On: Sub, pro 22nd, 2018

VIDEO Slijepa djevojčica intervjuirala Putina, prešla rukom po njegovom licu i rekla mu da lijepo izgleda

Putin je, između ostalog, iskreno odgovorio na pitanja o svom djetinjstvu i željama za Novu godinu. Po završenom intervjuu, pošto su razmijenili poklone, ona je poželjela i prvi put u životu “vidjeti” predsjednika, pa je zamolila Putina da mu opipa lice. Putin se složio, a Regina, pošto je rukom prešla preko njegovog lica i glave, rekla mu je: -Vi ste vrlo lijepi i vrlo dobri.

– Puno Vam hvala, vrlo mi je drago to čuti – odgovorio je Putin.

Regina je predsjednika pitala što bi voljeo dobiti na poklon za Novu godinu. Putin je priznao da to pitanje nije nimalo lako i dodao da bi najljepši poklon za njega bila konstatacija da je protekla godina bila pozitivna i da su sve poteškoće u zemlji savladane. A što bi poželjeo kada kucne ponoć.

“Jednostavno, da se sve želje ispune”, odgovorio je Putin.

Putina su nedavno volonteri upoznali s projektom “Maštaj sa mnom” u okviru koga se ispunjavaju želje teško bolesne djece, a realiziraju se uz podršku platforme “Rusija zemlja mogućnosti”. Ruski predsjednik je tada uzeo pet koverti sa željama koje su djeca ostavljala i obećao da će ih ispuniti.

Regina ima rijetku bolest od koje u Rusiji boluje svega desetero djece i za koju ne postoje standardne metode liječenja./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare