VIDEO | Radončić optužuje Bakira za imitaciju Erdoganovog vladanja

”Potpuno odgovorno vam kažem da 98 posto Bošnjaka ne želi muslimansku državu. Pustite izborne krađe, pustite da i rukovodstvo SDA stalno priča o cjelovitoj BiH, multietničkom životu…”, rekao je Fahrudin Radončić u intervjuu za RTRS.

Kaže kako u BiH postoje dva koncepta.

”Jedan od njih je imitacija Erdoganovog vladanja – Pet familija, kvazibegovskih familija koje trebaju upravljati bošnjačkim prostorom i onda ćemo se mi konfrontirati sa svima a prije toga smo se konfrontirali sa samim sobom i na bazi tog konflikta ćemo graditi neku politiku, što je meni suludo”, rekao je.

”Na drugoj strani su”, kaže Radončić, ”politika SBB-a te DF-a SDP-a i neke nove stranke” koje žele EU, NATO, zapadne i američke standarde”.

Govorio je i o Miloradu Dodiku i Draganu Čoviću, nesposobnosti vlasti, nepotizmu Pelješkom mostu za koji kaže da je maloumna politika, ali i o kandidaturi na izborima.

”Meni ne treba obična pobjeda. Meni treba pobjeda između 300 i 400 tisuća bošnjačkih glasova ne da bi se liječila moja sujeta nego da imam legitimitet za novu bošnjačku politiku u BiH”, rekao je, između ostalog, čelnik SBB-a./Bljesak.info/RTRS

 

more recommended stories