Published On: Čet, ožu 4th, 2021

(VIDEO) Pogledajte kako je završio bliski susret BMW-a i skupine jelena u trku

Naletjeti na divlju životinju tijekom vožnje na prometnicama daleko od gradova nije rijetkost i vrlo je osjetljiva situacija, a može biti i vrlo opasna. Ako je u pitanju pak susret sa skupinom životinjom na cesti tada je situacija još izazovnija, kako za životinje, tako i za vozača.

“Dashcam” kamera iz jednog automobila u Poljskoj tako je snimila nenadan “bliski susret” jednog vozača BMW-a Serije 5 i skupine jelena koji su iznenada velikom brzinom pokušali prijeći prometnicu. Vozač je pritisnuo kočnicu kako bi izbjegao udar s prvim od njih koji je izletio iz šume na prometnicu, međutim za njim je stiglo i cijelo stado, prenosi Jutarnji.hr.

Također su počeli pretrčavati cestu, a neki od njih su i skakali u zrak kako bi izbjegli zalijetanje u BMW. Jedan od jelena imao je manje sreće i “sletio” je točno na poklopac prtljažnika i stražnje staklo Serije 5.

Očito prestravljen, jelen je skočio s BMW-a i odjurio natrag u šumu. šli cestu i šoku nesNajmanje 10 drugih jelena uspješno su pretali u šumi. Ako pažljivo pogledate, primijetit ćete da su jeleni oštetili BMW pa se nadamo da vlasnik ima solidno ugovoreni kasko…