VIDEO: Pogledajte kako je Ljubuški dočekao svoje rukometaše

Tisuće Ljubušaka, mnogi obučeni u kockice i zaogrnuti hrvatskim zastavama, danas su u gradskoj dvorani u Ljubuškom dočekali ljubuške Kauboje, Josipa Šarca, Davida Mandića i Mateja Hrstića.

Dvorana je bila premala za sve one koji su htjeli sudjelovati u dočeku naših rukometaša pa je veliki broj ljudi ostao izvan dvorane, a u dvorani su odjekivale navijačke pjesme i pokliči, piše Radio Ljubuški.

Atmosfera je dovedena do usijanja kada su u dvoranu ušli naši rukometaši, publika ih je pozdravila gromoglasnim pljeskom i skandiranjem njihovih imena.

Na pozornici ih je najprije darovao ljubuški gradonačelnik Nevenko Barbarić koji im je uručio prigodne darove i pohvalnice.

„Uistinu sam počašćen što sam u prigodi pozdraviti vas u ime svih Ljubušaka i Ljubušanki. Svojim igrama i osvojenom srebrenom medaljom ste još jednom svrnuli pozornost na Ljubuški i sve podsjetili na uspješnu ljubušku sportsku priču i ponos ovoga grada, rukometni klub Izviđač“, rekao je gradonačelnik Barbarić.

Nakon toga je rukometašima čestitao i gvardijan fra Dario Dodig, a trojica slavljenika su se svi redom zahvalili Izviđaču u kojem su stasali.

„Hvala Upravi i cijelom klubu u kojem sam igrao od malih nogu, mi smo tu bili zajedno i sada smo zajedno u reprezentaciji. Ovo je moj klub, ova će djeca ovdje biti kao mi, ja vjerujem u njih i vjerujem u Izviđač. Klub koji je napratvio to za nas da će napraviti isto i za ovu djecu“, rekao je Mandić i mnogobrojnoj djeci poručio da treniraju u Izviđaču i trude se.

Posted by Hercegovacki.info Portal – HIP.ba on Tuesday, January 28, 2020

Matej Hrstić je rekao kako mu je na pozornici bilo predivno i da će doček u Ljubuškom pratiti čitav život.

Doček rukometaša u Ljubuškom. 🤾

Posted by Hercegovacki.info Portal – HIP.ba on Tuesday, January 28, 2020