Published On: Pet, lis 9th, 2015

Njemačka policija objavila video otmičara dječaka Muhameda iz BiH

Policija u Berlinu objavila je video na kojem se vidi kako nepoznati muškarac odvodi četverogodišnjeg dječaka Muhameda porijeklom iz Bosne i Hercegovine, prenosi N1.

Potraga za dječakom Muhamedom koji je nestao 1. listopada u Berlinu se nastavlja. Policija je objavila video i fotografije muškarca starosti između 35 i 50 godina za kojeg se vjeruje da je oteo dječaka ispred zgrade Državnog zavoda za zdravstva i socijalne skrbi (LaGeSo) u Berlinu.

https://youtu.be/daYpTtX8MtE

Proteklih dana u potragu za dječakom aktivno su uključeni i psi tragači koji pretražuju uže područje Berlina gdje je Muhamed zadnji put viđen.

Muhamedova majka Aldijana Januzi tog je kobnog dana došla sa svojom djecom ispred zgrade Državnog zavoda za zdravstva i socijalne skrbi (LaGeSo) u Berlinu kako bi preuzela socijalnu pomoć.

Međutim, kako se u isto vrijeme ispred zgrade nalazilo nekoliko stotina izbjeglica koji su čekali svoju registraciju, Muhamed se izgubio u gužvi. Nakon što je shvatila da nema njenog sina, Aldijana je odmah pozvala policiju koja već deveti dan traga za Muhamedom.

U to vrijeme dječak za kojeg se vjeruje da je otet na sebi je imao crveni džemper, bijele cipele, traperice i zeleni ruksak na leđima./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare