Published On: Uto, kol 30th, 2016

VIDEO Misteriozna obitelj: Kreću se kao životinje – četveronoške

Pet članova obitelji Ulas iz turske pokrajine Hatay od rođenja su predmet izrugivanja jer se kreću četveronoške, kao životinje. Radi se o tri sestre i dva brata koji su se zbog toga povukli u sebe i ne izlaze među ljude. O njima je snimljen dokumentarni film jer se radi o nesvakidašnjem slučaju.

Zvali su ih misterioznom obitelji, pokušavali dokazati kako su oni primjer kako se događa obrnuta evolucija, odnosno ljudska vrsta se razvija unatrag, prema onome kako je nastala, piše 24sata.hr.

Ali, radi se o vrlo rijetkom, nasljednom poremećaju u razvoju malog mozga. Oni ne mogu hodati uspravno, odnosno nisu sposobni održavati ravnotežu pa im je lakše kretati se četveronoške. Jedan brat i jedna sestra imaju blaži oblik poremećaja pa se ponekad isprave i nakratko hodaju normalno. Lijeka za njih nema i vjerovatno će se cijelog života morati kretati tako.

Kratak video o njima možete pogledati u porilogu. /HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>