Published On: Sun, Jul 9th, 2017

VIDEO Majka zaklala četvero djece i oca, na sudu se nasmiješila: “Moj odvjetnik je narod i vjera”

Isabel Martinez (33) optužena je da je nasmrt izbola svoje četvero djece i njihovog oca u Atlanti. Na sudu se uz osmijeh odrekla odvjetnika te pozirala s palčevima gore za fotografa.

Martinez je pred sudom u petak izjavila da su njen odvjetnik “narod i vjera”, a u jednom trenutku se spustila na koljena, raširila ruke i poklonila. Optužena je za pet zločina ubojstva s predumišljajem, a policija smatra da ih je sama nazvala jer su primili poziv odrasle žene iz njezine kuće u četvrtak rano ujutro, prenosi Index.hr.

CBS46 reports Isabel Cartuna Martinez kneels before cameras during first appearance in court, FULL story: …

Devetogodišnja djevojčica, njezino peto dijete, prevezena je u bolnicu i uspjela je preživjeti unatoč teškim ozljedama. Ubijena djeca su identificirana kao Isabela Martinez (10), Dacota Romero (7), Dillan Romero (7) i Axel Romero (2). Njihov je otac bio Martin Romero (33).

“Bili su predivna djeca sa svjetlom budućnosti”

Susjedi su izjavili da se španjolska obitelj nedavno doselila, a djeca su se činila sretnima. Victoria Nievs je rekla da je Martinez nedavno pretrpjela smrt svoga oca.

Voditelj dječjeg izvanškolskog programa Jim Hollandsworth je izjavio: “Ovo je užasno. Shrvani smo. Svi su u potpunom šoku. Djeca su bila jako aktivna u radu. Bili su sretni. Bili su predivna djeca sa svjetlom budućnosti”.