Published On: Sri, lis 18th, 2017

VIDEO, FOTO Pogledajte kako stvarno izgleda unutrašnjost Todorićevog dvorca

INDEX je u posjedu fotografija koje prikazuju unutrašnjost dvorca u kojemu su se nastanili Ivica Todorić i njegova obitelj.

Te autentične fotografije, za razliku od “fotoekskluziva” koji je Jutarnji list nedavno reciklirao, prikazuju kako zapravo izgleda interijer Kulmerovih dvora.

Na njima možete vidjeti kako zapravo izgleda dio unutrašnjosti dvorca u kojem su, barem donedavno, živjeli Ivica Todorić i njegova šira obitelj.

Zid ukrašen rogovima

Također, Index je u posjedu snimke na kojoj se vidi kako je Todorić ukrasio zidove lovačkim trofejima. Cijeli zid je “ukrašen” rogovima životinja.



“Nikad viđene” fotografije Jutarnjeg lista

Jutarnji list je, podsjetimo, prije dva tjedna objavio “nikad viđene” fotografije Todorićeva dvorca koje su, kako pišu, dosad bile skrivene od javnosti. Doduše, radi se o fotografijama koje su objavili još prije 11 godina, u vrijeme kad su prilike i odnosi s Gazdom bili povoljni, a sad su ga pokušali prodati pod ekskluzivu. Na tim fotografijama se nisu mogli vidjeti ovi dekoracijski detalji. Primjerice, usporedite prvu fotografiju stepeništa s onom koju je objavio Jutarnji list u online izdanju prije nekoliko dana.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x