VIDEO Fatalna Saška koja je ucjenjivala svećenika nekad nije izgledala ovako fatalno

VIJEST kojom se cijela regija zabavlja posljednjih dana ona je o fatalnoj Saški Kovačević i svećeniku iz Modriće kojeg je ona zavela i ucjenjivala.

Tako je nakon nekoliko dana otkriveno da je 21-godišnjakinja članica Demokratskog narodnog saveza i bivša kandidatkinja za vijećnicu Skupštine općine Modriče na prošlogodišnjim lokalnim izborima. Osim toga bila je prvakinja u karateu, i to na lokalnom, državnom i europskom nivou.

Upravo zahvaljujući karateu na internetu se mogu pronaći njene starije snimke, prije nego je otkrila šminku, frizuru i seksi krpice.

U emisiji na BNTV-u nastaloj prije pet godina bila je tipična djevojka iz susjedstva, no čini se da je s godinama njen izgled evoluirao u izgled tipične balkanske starlete.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=b07SyLY-zwE

Podsjećamo, Saška je zavodila svećenika I. K. i izjavljivala mu ljubav, sve dok on nije pokleknuo i pristao na seks. Susrela se s njim u župnom uredu, gdje ga je vezala lisicama i stavila mu fantomku na glavu, pod izgovorom da ju je sram da je vidi golu. Svećeniku se učinilo da je s njima još netko u sobi.

Bio je u pravu, jer se zapravo seksao s drugom ženom, a Saška je sve to snimala i ucjenjivala ga snimkom. Svećenik je odbio dati novac jer je znao da mu se ne vidi lice na snimci.

Međutim, nedugo nakon toga ponovno su se sreli i Saška ga je upoznala s djevojkom s kojom je zapravo spavao. Razmijenili su brojeve i ta djevojka je došla u njegov župni stan. Pili su misno vino, a svećenik je otkrio da se nakon jedne čaše osjećao drogirano. Djevojka je iskoristila situaciju, popela se na njega i ponovno su se seksali, da bi oni zatim ponovno ucjenjivali svećenika novom snimkom.

Od svećenika je izvukla ukupno 950 tisuća kuna.