Published On: Pet, srp 26th, 2019

VIDEO Dva manijaka noževima napala Mesuta Özila u Londonu, Kolašinac ih otjerao

Mesuta Özila napala su danas dvojica pljačkaša noževima, a spašavao se uz pomoć Seada Kolašinca, piše Daily Mail. Navodno je riječ o pokušaju krađe automobila zvijezde Arsenala.

Napadači su Arsenalova veznjaka napali danas popodne u Sjevernom Londonu. Özil se vozio u svom Mercedesu kad su se pojavila dvojica napadača na mopedima koji su pokušavali zaustaviti auto kako bi se obračunali s igračima Arsenala.

Sead Kolašinac izašao je iz auta i golim rukama odbio naoružane napadače, a Özil je iz auta pobjegao u turski restoran koji je bio u blizini. Konobari i kuhari istrčali su iz restorana kako bi pomogli igračima.

Policija je stigla nakon nekoliko minuta te je obavila razgovor Özilom i Kolašincem, ali i s ostalim svjedocima. Preuzeli su snimke nadzornih kamera i započeli potragu za napadačima.

Azuka Alintah, zaposlenik jedne tvrtke u kvartu, kupovao je hranu kad je čuo buku i uzvike, prenosi index.hr.

“Bilo je to jako čudno. Njegov auto je stajao nasred ceste, u autu nije bilo nikoga, a vrata su bila otvorena. Özil je bio strašno uplašen. svatko bi bio da ga netko lovi nožem. Izgledao je kao da trči da spasi živu glavu”, rekao je Alintah pa dodao:

“Vidio sam kako je utrčao u restoran s motoristima koji ga prate. Nisu skidali kacige i bili su potpuno u crnom. Bili su jezivi. Tko zna što bi se dogodilo da su ga ulovili.”

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare