Published On: Ned, srp 29th, 2018

(VIDEO) “Ča je život vengo fantažija”: Pogledajte dirljivo posljednje obraćanje Olivera javnosti prilikom dodjele Porina za životno djelo!

Oliver Dragojević posljednji se put obratio javnosti 23. ožujka putem video-zida u splitskoj Spaladium Areni na 25. dodjeli nagrada Porin. Već smrtno bolestan, nije mogao osobno primiti Porina za životno djelo, ali se ipak obratio publici preko video poruke koja je izazvala dugi aplauz, poneku suzu, i val oduševljenja.

“S obzirom da se ne može ništa planirati u životu, ovaj put me prekinila malo bolest pa ne mogu doći s vama, ali to su stvari koje se dogode a da ne znaš ni sam kako… Ja san ka’ dite uvijek želio svirat i pivat i tu se nekako prekinio taj moj san. Pozdravit ću sve one prijatelje koji su uvijek bili za mene… Nagrada koju je ova struka dodijelila meni, čini mi se da još ima vrimena za pivat, svirat… Ako se stvari poprave, bit će to dobro, za to vrime puno hvala svima koji ste glasali za mene. Mogu samo reći da je iza mene stala moja familija, koja je cijelo vrijeme bila iza mene, i, naravno, ljudi koji su se trudili da mi bude što lakše, a to je Onkologija Split.”

Svoje posljednje obraćanje Oliver je zaključio ovim riječima: “Nastavimo ovo moje putovanje kroz život, hvala vam svima, uživajte u ovoj večeri, guštajte u svemu i  – ča je život vengo fantažija!”, završio je svoje posljednje obraćanje svijetu Oliver Dragojević.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare