Published On: Uto, ožu 21st, 2023

VESELE SU SELKE ĐAKOVAČKE : Svećenik iz Hrvatske koji se seksao s tuđom ženom prošao tečaj duhovne obnove a potom su ga poslali na novu župu

Vlč. Stjepan Šumanovac, poznat iz nedavne seks afere s udanom vjernicom, prošao je duhovno sabiranje i vratio se kao posve novi čovjek.

Dobio je i novu župu u Selcima Đakovačkim. Afera je izbila nakon što su u javnost dospjele lascivne poruke koje je Šumanovac, tada župnik u Sikirevcima, slao udanoj ženi, a suprug joj pronašao u mobitelu. U selu su nam tada pričali kako to nije jedina žena koju je svećenik salijetao.

Nakon razrješenja i duhovnog sabiranja, ima službu u novoj župi, a o svemu je odlučio progovoriti za RTL Danas. Nakon razrješenja poslan je na duhovno sabiranje u samostan Benediktinaca na otok Pašman. Tamo je mjesec dana radio, molio i razgovarao s duhovnikom.

“Ja kad kažem riječ žao mi je i znam što sam sve prošao i što sad još prolazim i ono što sam prolazio sam u tom duhovnom sabiranju znam koliko to ima težinu za moj život. Suočio sam se sa sobom, s Bogom – to mi je najvažnije, ja Bogu odgovaram i želim dalje pomirbeno, s oprostom”, kaže zabludjeli svećenik.

Vjernici iz nove župe u Selcima Đakovačkim nadaju se kako će sa župnikom proći sve dobro. No, ima i onih koji su oprezni kad je o Šumanovcu riječ.

“Ja kažem svojoj ženi, nemoj izlaziti van“, rekao je RTL-ovoj ekipi uza smijeh mještanin i vjernik Vlado Matoković, piše Danica.hr.

guest
nije obvezno
8 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mentalno oboljeli kreso

Kasno se j*b*nom kajati p*deeRUU
Jedna od glupljih religija je katoooli čan stvo i nije ni čudo što ovaj u bajke ne vjeruje i umače.

Sredi i nama pope kakvu madžaricu

Citlucanka

Za tebe samoprozvani mentalno oboljeli ja mogu samo prihvatiti naziv i evo te informirati da tako mlade djevojcice nemamo za tebe i tvoju vrstu. Nase djevojke su za vas ukus prestare, buduci da je kod vas dobna granica 6, pocevsi od prvog vam sektasa Muhameda.

Brčak

Kako ce te imati kad su sve rezervirane za vase fratre😂

Kukavice srbi bili i ostali

U pravu si. Većina madžarica su 1zjeb@ne do svoje 16te i ko bi vas dirao poslije srednjeg Ante ili Joze. 🤮

Bosnjak jedini na svom.

Znaš da i bi..bli…ji piše da je Solomon imao 700 konkubina 🤣🤣🤣. Fratar hoće makar 100 vl**ahi*nja istrehati prije nego ga sv. Dandil sebi uzme u pakao

Brčak

Cudi me da nije prangijo djete necije.

bih laden

Nije kriv pop. Kriva je p*čka.

Naomi Samuel

žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: drapata4@gmail.com Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)