VELIKA POTRAGA Lov na Hrvata u Njemačkoj: Ubio je sina (6) i dvoje odraslih

Dražen Dakić (40) je nakon ubojstva pobjegao. Traži ga 50-ak policajaca. Pucao je u kući i ubio troje, a žena, najvjerojatnije majka ubijenog dječaka uspjela se spasiti .

Njemačka policija traži Hrvata Dražena Dakića (40) jer ga sumnjiče da je u četvrtak oko 21.30 sati u kući u Villingendorfu ubio muškarca (34), ženu (29) i dječaka (6).  Jedna žena se uspjela spasiti. Pobjegla je iz kuće kad je Dakić počeo pucati. Prema prvim informacijama riječ je o majci ubijenog djeteta koje je prema pisanjima njemačkih medija tek krenulo u školu.

Muškarac i dijete su bili mrtvi kada je došla hitna pomoć. Žena je umrla dok su joj liječnici pokušavali pomoći. Nažalost ozljede su bile preteške. Dijete koje je Dražen ubio bio je njegov sin.

Dražen je pobjegao, a policija je objavila njegov opis. Dražen ima tamnu, kratku kosu, smeđe oči, tanke usne. Visok je 1,77 metara i kad je pobjegao na sebi je imao crnu jaknu. Navodno je pobjegao u Seat Ibizi. U tijeku je velik akcija, a Dražena traži 50 policajaca. Traži ga i helikopter. Na autocesti se kontroliraju vozila.

Villingendorf je mjesto u kojem živi 3500 ljudi. Tijekom noći je bilo vrlo napeto. Policija se bojala da je Dakić u blizini pa su mještane upozorili da ne izlaze iz svojih domova, piše Bild. Policija se boji da je Dakić naoružan. Motiv ubojstva se još ne zna. Moguće je da su ubijeni muškarac i žena bili u posjetu.

more recommended stories