Published On: Sri, lis 16th, 2019

Velika akcija specijalaca na Kosovu: Uhićeni policijski inspektori srpske nacionalnosti koji su skrivali dokaze o ubojstvu Olivera Ivanovića

Jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa upalo je na sjever Kosova. Kosovski specijalci imaju nalog Tužiteljstva da provedu akciju borbe protiv kriminala, piše Kosovapress

Kosovski su specijalci došli su s 24 oklopna vozila i džipova, te više od 100 pripadnika specijalne policije.

KosovaPress saznaje da su muškarci uhićeni po nalogu Specijalnog suda i navodno su upleteni u ubojstvo Olivera Ivanovića. Jedan od uhićenih je Rade Basara, policijski istražitelj na sjeveru. On je vodio istragu ubojstva Olivera Ivanovića, a sumnja se da je dokaze krivotvorio i skrivao.

Aksion policor në Veri, ka të arrestuar

Aksion policor në Veri, ka të arrestuar

Posted by Klan Kosova on Tuesday, October 15, 2019

Kosovapress piše i kako je policija pokušala uhititi Željka Bojića, šefa policijskih operaciji u regiji Mitrovica na sjeveru Kosova, no nisu uspjeli.

Oliver Ivanović bio je jedan od vođa kosovskih Srba i nekadašnji zastupnik u Skupštini Kosova koji je predvodio zastupničku skupinu Povratak.

Važio je za umjerenog političara koji uživao ugled međunarodne zajednice, a 1999. godine, kada je formirano Srpsko nacionalno vijeće, Ivanović je postao predsjednik njegovog izvršnog odbora za sjeverno Kosovo. Sa tog mjesta smjenjen je 2001. godine. Od 2008. bio je državni tajnik u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju.

Oliver Ivanović ubijen je 16. siječnja 2018. godine iz jurećeg automobila u Kosovskoj Mitrovici.

Arrestime të reja në Veri për vrasjen e Oliver Ivanoviq

Arrestime të reja në Veri për vrasjen e Oliver Ivanoviq

Posted by Klan Kosova on Tuesday, October 15, 2019

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare