Published On: Sri, ruj 22nd, 2021

VELEŽ-BORAC JEDINA TOČKA DNEVNOG REDA: U 13 i 15 sati počinju sjednice komisija, Hasiću stižu žestoke kazne?

Prekid meča između Veleža i Borca glavna je tema u bh. športskoj javnosti.

Banjalučani će slaviti službenim rezultatom 3:0, a klub koji trenira pod obroncima svete planine boga Velesa,  vjerujatno očekuju rigorozne kazne.

Danas će Komisije NS BiH održati hitne sjednice.

U 13 sati će početi sjednica Natjecateljske komisije, a u 15 sati Disciplinske komisije.

Jedina točka dnevnog reda bit će prekid meča u Mostaru, ali i incidenti poslije meča kada su napadnuti suci u Jablanici, a zapaljen je i automobil glavnog suca Sabrije Topalovića, a RedArmy su potom i fizički napali Topalovića, te Šehovića koji je bio četvrti sudija i Alispahića, koji je obavljao dužnost supervizora suđenja.

U Veležu su razočarani suđenjem Topalovića, a prvi čovjek NS BiH Vico Zeljković najavio je da će Hasiću biti zabranjeno obavljanje funkcije predsjednika.

Stadion mostarskog kluba će biti suspendiran, očekuje se i visoka novčana kazna, a Velež bi čak mogao određeni period igrati domaće utakmice van Mostara.

Sve će ipak biti jasnije danas.

Podsjetimo, susret je prekinut kod vodstva 2:0 za Borac, kada su utrčali nezadovoljni domaći navijači, no srećom nije došlo do fizičkog kontakta s igračima i službenim licima.

Nakon fantastične priče pod Olimpom u Grčkoj kad su Veležovci pobrali simpatije cijele Stare Hercegovine, od Tomislava do Nikšića, pa čak i respekt najvećih rivala u Mostaru, ovo  ovom hercegovskom klubu sjajne sportske povijesti zaista nije bilo potrebno.

guest
nije obvezno
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x