Published On: Sri, ruj 22nd, 2021

VELEŽ-BORAC JEDINA TOČKA DNEVNOG REDA: U 13 i 15 sati počinju sjednice komisija, Hasiću stižu žestoke kazne?

Prekid meča između Veleža i Borca glavna je tema u bh. športskoj javnosti.

Banjalučani će slaviti službenim rezultatom 3:0, a klub koji trenira pod obroncima svete planine boga Velesa,  vjerujatno očekuju rigorozne kazne.

Danas će Komisije NS BiH održati hitne sjednice.

U 13 sati će početi sjednica Natjecateljske komisije, a u 15 sati Disciplinske komisije.

Jedina točka dnevnog reda bit će prekid meča u Mostaru, ali i incidenti poslije meča kada su napadnuti suci u Jablanici, a zapaljen je i automobil glavnog suca Sabrije Topalovića, a RedArmy su potom i fizički napali Topalovića, te Šehovića koji je bio četvrti sudija i Alispahića, koji je obavljao dužnost supervizora suđenja.

U Veležu su razočarani suđenjem Topalovića, a prvi čovjek NS BiH Vico Zeljković najavio je da će Hasiću biti zabranjeno obavljanje funkcije predsjednika.

Stadion mostarskog kluba će biti suspendiran, očekuje se i visoka novčana kazna, a Velež bi čak mogao određeni period igrati domaće utakmice van Mostara.

Sve će ipak biti jasnije danas.

Podsjetimo, susret je prekinut kod vodstva 2:0 za Borac, kada su utrčali nezadovoljni domaći navijači, no srećom nije došlo do fizičkog kontakta s igračima i službenim licima.

Nakon fantastične priče pod Olimpom u Grčkoj kad su Veležovci pobrali simpatije cijele Stare Hercegovine, od Tomislava do Nikšića, pa čak i respekt najvećih rivala u Mostaru, ovo  ovom hercegovskom klubu sjajne sportske povijesti zaista nije bilo potrebno.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Rigorozno kazniti i klub i stadion i pokušati ako imaju snimci izolirati nekolicinu najvećih siledžija i vandala i uhititi ih.

Oximoron
Oximoron
1 godina prije

Mislim da je ovaj dogadjaj uvelike potaknut bosnjackom virtualnom stvarnoscu koja je dosla u doticaj s realnoscu. Zanimljiv je ovaj istancani i prefinjeni osjecaj za pravdu kod Bosnjaka, osjetljivost na “nepravicno sudjenje”. Sta bi tek bilo da su sudci bili Srbi ili Hrvati? Uzalud je kod umisljenosti nema pomoci, samo dobro “kazniti” glavne aktere, mozda ih to vrati u realnost. Ovo je odvec bahato, primitivno, umisljena vecina smatra da sve treba biti po njihovom…jadno, bjedno, suludo.
Zao mi je nogometa, Velez je mogao biti jedna pozitivna prica… nadam se da igra nece biti kaznjena, ko igra…taj gubi, i to nije sramota, to treba biti poticaj za dalje i bolje. Odgovorne pojedince treba permanentno udaljiti iz nogometa.