Published On: Pon, ruj 10th, 2018

Vehabijski portal Saff danas piše s divljenjem o teroristima koji su rušili američke tornjeve

Vehabijski portal Saff koji u BiH djeluje već dugi niz godina danas je objavio tekst  u kojem se slavi ” Godišnjica veličanstvene pobjede na Vozući: Dan kada je slomljena četnička kičma”, pri čemu se slave teroristi koji nisu samo ubijali građane BIH nego i građane SAD-a 11.9.2001-e godine. Istovremeno se veliča ratni zločinac Rasim Delić.

Što će reći da je Saff krenuo stopama FTV-a koji također godinama slavi ratnog zločinca Rasima Delića.

Saff u tekstu navodi kako najveće zasluge za osvajanje planine Ozren i područja Vozuća ima odred EL-mudžahid koji je u sastavu 3. korpusa tzv. Armije BiH, inače, djelovao još od 28. kolovoza 1993. godine.

Na području Ozrena u toj su operaciji 1995. godine ritualnim odrubljivanjem glava pobijeno je preko 100 pripadnika VRS-a za što je pred Haaškim tribunalom odgovarao i sam zapovjednik Glavnog stožera, ratni zločinac Rasim Delić. Scne odrubljivanja glava mačem, Europa je vidjela tek zadnjih godina. One su u BIH 90-ih bile stvarnost.

Savjetnik Bakira Izetbegovića, koji je bio sudionik zločina u Dusini kada je živom hrvatskom vojniku izvađeno srce, tvrdi da se on borio za džihad. I da je borba Sedme Muslimanske bila džihad. U zločinu u Dusini koji se događa u prvom mjesecu 1993-e daleko ispred svih sukoba Bošnjaka i Hrvata prisutan je bio i Bakir Alispahić, kasniji šef AID-a.

Nikada nitko nije odgovarao za Dusinu.

U Saffovom autorskom tekstu navodi se govor Alije Izetbegovića i konstatira se kako se danas o veličanstvenoj pobjedi mudžahedina i boraca bošnjačke Armije BiH nad, kako je navedeno, četnicima, ne smije ni pisati.

CIA je 2006-e objavila iscrpno izvješće s imenima terorista koji su ubijali građane SAD-a 2001-e godine. Tada je objavljeno da je šestoro njih ranija teroristička djela i iskustva za njih stjecalo u BIH.

Nakon napada na WTC Bakir Alispahić i Husein Živalj, tadašnji bošnjački diplomat u NYC dolaze na crnu US listu. Prvi zbog navodnih veza s Bin Ladenom i skrivanjem terorističkog logora Pogorelica a drugi zbog kontakata s Muslimanskim bratstvom tijekom napada na WTC i kasnijim spaljivanjem dokumenata o Bin Ladenu u Beču. O svemu su tome pisali nekad slobodni mediji u Sarajevu. Koji su danas ugašeni. Alispahić je danas blizak Komšiću koji pretendira na treće otimanje funkcije narodu svog oca. Dovodilo ga se i u vezu s ubojstvom Leutrara. Huseinu Živalju “uglednom diplomati” međutim, već dulje vremena gubi se svaki trag. Navodno uopće nije u BIH.

Više pročitajte na linku: Godišnjica veličanstvene pobjede na Vozući: Dan kada je slomljena četnička kičma

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare