Published On: Pon, velj 4th, 2013

Vehabija djevojci slomio noge i isjekao genitalije. Pobacila je

Amela B. (21) iz okolice Zenice svog je zlostavljača upoznala nedavno i to putem Interneta. Bio je to oženjeni muškarac iz sela Dubnice kod Kalesije. Ne sluteći zlo, Amela je s njim stupila u intimni odnos i tada je uslijedio horor.
Kroz stravično zlostavljanje prošla je trudna bosanskohercegovačka državljanka iz Zenice kojoj je partner, inače pripadnik vehabijske zajednice, polomio obje noge te razrezao genitalije što je rezultiralo pobačajem.
Amela B. (21) iz okolice Zenice svog je zlostavljača, piše Dnevni Avaz,upoznala nedavno i to putem Interneta. Bio je to oženjeni muškarac iz sela Dubnice kod Kalesije. Ne sluteći zlo, Amela je s njim stupila u intimni odnos i tada je uslijedio horor. Djevojka je premlaćivana, polomljene su joj obje noge i ošišana kosa. Kada je zlostavljaču priznala da je trudna, oštrim predmetom razrezao joj je genitalije. Ozljeda je bila tako teška da je morala pobaciti.
Žrtva je prvotno bila smještena u bolnicu u Sarajevu, no nedavno je prebačena u Sveučilišni klinički centar Tuzla. – Djevojka je dovezena u UKC Tuzla, gdje joj je napravljen pobačaj i ostali zahvati. Nakon što je izišla iz kome, isti dan je prebačena na Kliniku za psihijatrijske bolesti. Trenutačno se oporavlja na ovoj klinici, gdje prolazi kroz teške faze poremećaja osobnosti – kazao je Avazu sugovornik iz Tuzle.
Ovaj jeziv slučaj dogodio se prije više od tri tjedna, no začuđuje da javnost o njemu do danas nije znala ništa. Zlostavljanje nije čak bilo niti prijavljeno tuzlanskoj policiji. Ono što je još strašnije je činjenica da je djevojčina majka cijelo vrijeme znala kroz kakve joj torture kćer prolazi. Šutjela je o tome jer se bojala sramote. Njezin otac nakon razvoda od majke ne želi čuti za nju, pa se pretpostavlja da je Amela upravo zbog rastanka roditelja, kojeg je teško prihvatila, prolazila kroz krizna razdoblja što je na kraju rezultiralo s upoznavanjem nasilnika.