VAZDA NA DRUGOJ CRTI: U očekivano morbidnom statusu, Bujanec objavio osmrtnicu Borisa Dežulovića i podržao desni zaokret Slobodne Dalmacije

“Ovim putem izražavam najdublju sućut svima onima koji su pogođeni velikim gubitkom – otišao je Boris Dežulović, veliki Jugoslaven, Orjunaš i pravi komunista. Slobodna Dalmacija ostala je bez velikog sina Jugoslavije, beskompromisnog zagovornika bratsva i jedinstva i borca protiv klero-fašizma. HND-u, SDP-u, Ostoji Rankoviću, Zoranu Milanoviću i svim Borisovim prijateljima u Beogradu, upućujem izraze najiskrenije sućuti i zabrinuto pitam: tko je sljedeći?!”, objavio je Velimir Bujanec.

Bujanec, kontroverzni konzervativni TV voditelj, na svom Facebook profilu objavio je prilično mobirdan post naslovljenom IN MEMORIAM, a potpisao se kao “Duboko potreseni Velimir Bujanec”.

 

Osim što je objavio osmrtnicu, Bujanec je također iskazao potporu novoj uređivačkoj politici navedenog lista, a posebno angažiranju hiperdesničarkog Tihomira Dujmovića kao kolumnista.

Prijatelj Tihomir Dujmović

“Nakon sjajne vijesti o otkazu Dežuloviću u Slobodnoj Dalmaciji i nakon što je moj prijatelj Tihomir Dujmović postao kolumnist sve slobodnijeg splitskog lista – ovim putem izjavljujem da sam odvjetnici naložio povlačenje tužbe porotiv SD zbog prljavština koje je ovaj gad objavljivao o meni! Otkaz Dežuloviću je za mene posve dovoljna satisfakcija. Nek ide kopati kanale negdje u inozemstvo – po mogućnosti u Rusiju…”, napisao je Velimir Bujanec.