Published On: Tue, Dec 3rd, 2013

UZNEMIRUJUĆE Vehabija Mirza Ganić bez odgovora na monstruozne zločine u Siriji

Mirza Ganić, vehabija iz Novog Pazara, najglasniji u svojim prijetnjama iz Sirije. Ne samo da upozorova medije i pojedine političke lidere da će ih dići u vazduh, već priznaje da pravi spisak svih onih koji pokušaju osuditi odlazak bh. mladića u sirijski pakao.

Međutim, ovih dana na Ganićevom Facebook profilu pojavili su se linkovi videa koje je na njegov zid postavio neko pod nikom “Novi Pazar”. Na snimcima se jasno vide sve monstruoznosti i neljudskosti koje se čine u Siriji.

Odsijecanje dijelova tijela, monstruozna ubistva nedužnih civila su jasno prikazana, pa je Ganić odmah pozvao sve prijatelje da blokiraju osobu pod nikom “Novi Pazar”. Ali, nakon tog njegovog proglasa, “Novi pazar” je napisao “da je očito da Mirzu Ganića boli istina, jer vidi da je pozvao sve njegove prijatelje da ga blokiraju.

 

 

– Njega malo boli istina, a što je još gore LAŽE! Nista nemoralno nisam napisao, već sam ga pitao da li ovo što se radi u Siriji propisuje Islam? I još jedno pitanje: Da li bi zaklao živog čoveka? Naravno, nije mi odgovorio.

Zašto? – Pa zato što je kukavicaaaa! Da! – stoji na profilu “Novog Pazara”.