Published On: Sri, kol 10th, 2016

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Procurila snimka posljednjeg skoka nesretnog Slovenca

Iskusni skakač i profesionalni padobranac iz Krškog preminuo je nakon što je u sklopu manifestacije ‘Zvorničko ljeto’ skočio s visine od 20 metara u Drinu.

Kamere su snimile skok Slovenca Andreja Beuca (34), a na uznemirujućoj snimci vidi se kako nakon skoka izranja iz rijeke tražeći pomoć, a potom nestaje u vodi.

U publici su zavladali šok i nevjerica, a spasitelji i ronioci krenuli su u potragu za skakačem, no voda je mutna i otežava im posao, piše Telegraf.rs.

Natjecanje skakača koje je u Zvorniku organizirano nakon 25 godina, prekinuto je nakon devetog skoka u prvoj seriji.

Nakon što pronađu tijelo i nadležni organi obave istragu, iz Gradske uprave navode da će se znati uzrok smrti, piše B92.

Marko Pavlović, skakač iz Kragujevca koji je jučer bio na zvorničkom mostu i spremao se na skok kazao je kako je u šoku:

– Teško je komentirati. Ovo je ekstremni sport, svi mi skačemo na vlastitu odgovornost, svega smo svjesni, svih opasnosti, svega smo se nagledali… – kazao je.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>