Published On: Sub, pro 16th, 2017

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Pretučeni, spaljeni i goli huligani jedva su stajali na nogama u utrobi Partizanovog stadiona

U velikim neredima na najvećem srpskom nogometnom derbiju sudjelovala su šestorica Hrvata, a dvojica su s ozbiljnim ozljedama završila u bolnici, prenosi Index.hr.

Sve je počelo u 16. minuti “večitog derbija” između Partizana i Zvezde kada je grupa huligana na južnoj tribini stadiona zasula bakljama drugu skupinu navijača, onu brojniju, a potom su krenuli u napad.

Prva skupina koja je upala na jug uniformirana, u identičnim crno-bijelim majicama s kapuljačom, zahvaljujući početnom iznenađenju te naoružana bakljama i remenjem potisnula je daleko brojnije pripadnike frakcije Alcatraz na tom dijelu stadiona.

Međutim, nakon početnog iznenađenja uslijedio je protuudar napadnute skupine, a on je bio brutalan. Napadači su najprije stjerani uz ogradu tribine, a onda je uslijedilo iživljavanje. Divljački su pretučeni, neki su izbodeni noževima, opečeni su bakljama, skinuti su do gola i opljačkani. Uzeti su im dokumenti, satovi, sve što su imali kod sebe. Zatim su tako isprebijani i poniženi izbačeni na atletsku stazu gdje ih je preuzela srpska žandarmerija.

Snimke iz utrobe Partizanova stadiona u Beogradu, na kojima se nalaze huligani iz Hrvatske, a koje je ekskluzivno večeras objavio Kurir, zaista su šokantne. Izranjavani, spaljeni, krvavi, pretučeni, neki od njih skinuti do gole kože, jedva su stajali na nogama.

Krvave, polugole i gole huligane policija je postrojila ispred svlačionica, a neki od njih su teturali i padali. /HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare