Published On: Sub, stu 14th, 2015

UŽASAVAJUĆI VIDEO Snimke novinara Le Monda koji je i sam ranjen obilaze svijet

Vidio sam već više puta da je došlo do evakuacija, ali svi su tada trčali na svestrane. Sada sam vidio ljude kako leže u lokvama krvi. Shvatio sam da se događa nešto ozbiljno.”, opisao je Psenny sam početak strave.
Nastavlja kako je vidio ženu koja je izašla kroz prozor Bataclana na drugom katu. “To me odmah podsjetilo na 11. rujna.”, dodao je.

Nakon toga je otišao otvoriti vrata zgrade kako bi ljude koji bježe pustio unutra. “Vidio sam muškarca kako leži na pločniku, vidio sam drugog koji je bio ranjen i pokušao je doći do skloništa. U tom trenutku sam ranjen. Nakon toga ne sjećam se dalje što se događalo. Sjećam se samo osjećaja kao da mi je petarda eksplodirala u ruci. Mislim da je terorist bio na prozoru Bataclana. Popeo sam se do susjeda na četvrti kat. On je bio ranjen u nogu. Mislili smo da će umrijeti jer mu je bilo hladno. Pozvali smo hitnu. Nazvao sam i prijatelja doktora koji mi je objasnio kako da zaustavim krvarenje s majicom. U stanu smo ostali sve dok policija nije došla po nas.”, ispričao je Psenny.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare