Published On: Pet, kol 17th, 2018

Užas u SAD-u, u naftnom tanku pronađena tijela trudne žene i dvoje djece

POLICIJA u američkoj saveznoj državi Colorado danas je pronašla tijela za koja vjeruju da pripadaju nestaloj ženi i njenim dvjema malim kćerima.

Nestanak Shannan Watts (34), koja je bila u 15. tjednu trudnoće, prijavljen je u ponedjeljak, zajedno s nestankom njenih kćeri Belle (3) i Celeste (4).

Njen muž i otac djevojčica Chris Watts priveden je u srijedu navečer, prije nego što su sama tijela nađena, pod sumnjom da je ubio svoju ženu i dvoje djece.

 

 

Muž se prvo pravio da ne zna gdje mu je obitelj pa priznao ubojstvo

Policija također navodi da je Watts priznao ubojstvo, prenosi CBS News. Policija pretražuje stan, a odvezla je i obiteljski kombi na forenzičko ispitivanje.

Policija je prvo jučer pronašla tijelo žene i utvrdila da se zaista radi o tijelu Shannan Watts, javlja CNN. Nešto kasnije istog dana, kako javljaju lokalni mediji, malo dalje pronađena su i tijela dviju djevojčica – u naftnom tanku. Sva tri tijela bila su na zemljištu naftno-plinske tvrtke za koju je Watts u prošlosti radio.

Ako istražitelji i znaju za mogući motiv ovog užasnog ubojstva, zasad ga ne otkrivaju. Watts još uvijek nije službeno optužen, ali tužiteljstvo ima rok do ponedjeljka za podizanje optužnice.

Još je u ponedjeljak Watts u intervjuu za lokalnu televiziju tvrdio da ne zna gdje su mu supruga i djeca. Rekao je da je njegova supruga došla kući s poslovnog puta u 2 ujutro. Kad ga je novinar pitao jesu li se posvađali, odgovorio je: “Imali smo emotivan razgovor, ostat ću na tome. Samo ih želim natrag. Samo ih želim natrag.”

“Samo želim 30 sekundi nasamo s tim psihopatom bez srca”

Dodao je da je u 5 ujutro otišao na posao, a da je tek oko podne postao zabrinut kad mu je jedna njena prijateljica javila da Shannan ne odgovara na poruke. Tvrdio je da u kući nije zatekao ni nju ni djecu, nakon čega je prijavio nestanak.

Neimenovana prijateljica ubijene žene rekla je za CNN da ju je te večeri dovezla do kuće i vidjela da je ušla u kuću. Imale su dogovor da se nađu sljedećeg dana, ali Shannan se više nije javljala na mobitel.

“Prošle noći, upalio sam sva svjetla u kući. Nadao sam se da će djeca uletjeti kroz vrata i skočiti na mene, samo se zabiti u mene, ali to se nije dogodilo”, rekao je suprug u tom intervjuu. Kako se sada otkrilo, Chris Watts je sve vrijeme lagao.

A brat Shannan Watts, Frankie Rzucek, u srijedu je u objavi na Facebooku rekao kako samo želi “znati zašto” ih je ubio. “Samo želim 30 sekundi nasamo s tim psihopatom bez srca. Neka Sotona ima milosti za njegovu dušu… Ništa, apsolutno ništa me ne bi spriječilo da oduzmem njegov život, kao što je on oduzeo moj i moje čitave obitelji”, dodao je u ovoj vrlo emotivnoj poruci ubojici.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare