Published On: Sri, stu 21st, 2018

UŽAS U NORVEŠKOJ: Seksualno zlostavljao više od 300 dječaka

Norveško tužiteljstvo optužilo je jednog muškarca za seksualno zlostavljanje 300 dječaka, što je najveći slučaj ove vrste u povjesti Norveške.

Muškarac je napao nekoliko stotina tinejdžera u dobi od devet do 21 godine predstavljajući se na internetu kao žena.

Norveške vlasti navode da se radi o muškarcu starom oko 20 godina, koji je identificiran kao nogometni sudac. On se tereti za seksualne prestupe u vezi sa više od 300 dječaka u Norveškoj i drugim skandinavskim zemljama od 2011. godine, javila je mreža NRK.

Muškarac je tražio preko interneta dječake s kojima bi započinjao razgovor pretvarajući se je žena i uvjerio bi ih na seksualne radnje, a sve je to snimao uz obećanje da će dobiti novac i erotske fotografije zauzvrat.

Među optužbama je i silovanje, rekli su tužitelji, a žrtve su stare između devet i 21 godine. “Ovo je ozbiljan slučaj, najveći slučaj ove vrste u Norveškoj”, rekao je tužitelj Guro Hanson Bul.

Muškarac je, također, ucjenjivao žrtve prijeteći da će snimke eksplicitnog sadržaja objaviti na internetu.

Veliki broj žrtava živi izvan Norveške, zbog čega je policija intenzivno surađivala s policijom Švedske i Danske, navodi “Sputnjik”. Policija je naglasila da su se, od svih žrtava, samo dvije obratile policiji./Srna/HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare