Published On: Mon, Feb 13th, 2017

UVREDA ANTIFAŠIZMU: Zašto su Subnorčeki na Partizansko puštili Nikšića?

2010-e godine, gospodin Lagumdžija, te gospodin Bajrović, koji se u međuvremenu outao iz heteroljevičara u homoradikala osmislili su vlast Platforme. Čekala se izjava HDZ-a BIH pa da se kaže mi nećemo s njima. U to ime HDZ se nazvao neprijateljem država. Kako bi se formirala Vlada FBIH a da nije sto posto jednonacionlana Lagumdžija i Bajrović u Vladu FBIH dovode stranku koja u svojim uredima drži biste Ante Pavelića. Ante Pavelić, je bio sluga Adolfa Hitlera. Hitler je bio fašist. Hitler je ubijao mnoge ljude. Nadamo se da se gospoda iz mostarskog SUBNOR-a tog sjeća.
Pošto znamo da ste stari i da možda sporije kopčate polako ćemo mi Vama to, dragi naši drugovi.

Dakle, 2010-e godine, dragi naši SUBNOR-ovci Nermin Nikšić , koji je jučer s vama stajao na Partizanskom groblju, uz potporu Valentina Inzka i Patricka Moona, bivšeg američkog veleposlanika u BIH, inače jednog sjajnog gospodina, to moramo posebno naglasiti jer nam krše prava ako mislimo drugačije, dakle taj isti Nikšić u vlast je doveo deklarirane Ustaše. Nije to puno smetalo niti Komšiću koji se već navikao na Blaža Kraljevića u svom uredu.

Ovim putem informiramo Vas da ste jučer na Partizanskom groblju, grlili čovjeka, koji se do jučer grlio s Ustašama.

Pavelićevu bistu, kao dokaz mi još uvijek imamo i nudimo je kao dokaz ako možda drugovi iz cijenjenog SUBNOR-a žele podići tužbu protiv cijenjene gore narečene gospode.

Nudili smo je kao dokaz Borisu Dežuloviću, al on nam je kazao da nema kad se time baviti jer piše tekst o Mesiću i Jasenovcu. Samo evo nikako da ga završi.

Smrt fašizmu, je inače lijep uzvik. No nekako , kad se to viče u društvu onih kojima je Pavelić dobar, a Blaž Kraljević patriota, znate mi Vam ne vjerujemo.

Dokažite da ste antifašisti i na djelu. Dakle nudimo Vam bistu kao dokaz, a vi podnesite tužbe protiv onih koji su Pavelićeve dečke ustoličili u vlast. SDP, OHR i tako to…

Do tada, dok stojite s ustašopitekusima i ronite suze, nemojte nam, please…

Poskok.info