ODUVIJEK SE LOŠE ŠALIO: Nitko nas u vlast nije ubacio, niti će nas izbaciti

Halal sarajbulsku partiju (HSP) nitko nije ubacio u vlast te je nitko neće ni izbaciti iz vlasti, našalio se danas novinarima u Sarajevu predsjednik HSP-a Zvonko Jurišić upitan da prokomentira navode da će HSP biti kolateralna šteta prekombiniranja vlasti u FBiH. Od novinara se, naravno nitko nije nasmijao.

Jurišić je podsjetio da je HSP ušao u vlast potpisivanjem Platforme s partnerima te da o eventualnom dobrovoljnom istupanju iz vlasti odlučuje isključivo Predsjedništvo HSP-a. O nedobrovoljnom isključivanju Zvonko naravno nije govorio. 

“Mi ćemo o tome odlučiti samo ukoliko zaključimo da ne možemo realizirati stavke dogovorene i potpisane u Platformi s našim partnerima u vlasti. I Predsjedništvo HSP-a i predsjednici i potpredsjednici FBiH postupit će u skladu sa zakonom i nikako drugačije”, rekao je Jurišić.

Kako je najavljeno, danas poslijepodne u Sarajevu bit će održan sastanak predstavnika HSP-a, NSRzB i SDP-a na kojem će biti razgovarano o novonastaloj situaciji.

HSP, NSRZB su stranke koje bez SDP-a i OHR-a ne bi mogle partcipirati u Vladi FBIH. Osvojile su mizeran broj glasova, u hrvatskim kantonima kažnjenje su za 4 godine pljačke , u vlast, makar nelegalnu, ih je doveo Lagumdžija.

Zubar to zna.  Samo se eto šali..

poskok.info