Published On: Sat, Jul 27th, 2013

UVIJEK ORIGINALAN: Ivo Miro Palach prijetio da će se spaliti, na žalost nije…

Ivo Miro Jović, novoizabrani savjetnik državne doministrice obrane Marine Pendeš i bivši član Predsjedništva BiH, uputio je prošlog tjedna vijećnicima u Općini Kiseljak dramatično upozorenje.

Svojim je stranačkim kolegama iz HDZ-a Jović zaprijetio da će se samozapaliti ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Kiseljaku, ako na blagdan sv. Ilije, 20. srpnja, bude održan koncert srbijanske folk pjevačice Dragane Mirković, prenosiSlobodna Bosna.

Koncert Dragane Mirković, kao i nastupi bendova Prljavo kazalište i Miligram, organizirani su na Gradskom stadionu, u sklopu manifestacije “Kiseljački dani piva”, odnosno proslave Dana Općine od 19. do 21. srpnja.

Dragana Mirković je, ipak, pjevala u Kiseljaku, pred oko 15.000 oduševljenih fanova, i njezin je koncert bio uvjerljivo najposjećeniji.

Kako prenosi Slobodna Bosna, Ivo Miro Jović, nesuđeni “Jan Palach iz Kiseljaka”, u međuvremenu je odustao od prijetnji, nakon što se uvjerio da je srbijanska pjevačica, ipak, popularnija od njega.