Uredništvo Klixa smatra da je HercegBosna neovisna i otcjepljena država. Ako je tako bujrum!

Ovo je jedina vijest na Klixu koja se bavi presudom za zločin Al Qaede u Križančevom selu. Tamo su naime vojska ABIH koja je bila pod zapovjedništvom Al Qaede strealjala vojnike koji su se prethodno predali. Potom i civile. Potom malo obrednog zarezivanja itd.

Stratešku, Muslimansko bratstvo u BIH okupljeno među teroristima u SDA smatra da nema šta anglosaksonsko pravo kao i rimsko iliti europsko određivati njima način ratovanja.

Sveti ratnici Alije Izebtegovića neće odgovarati prema Ženevskim konvencijama. Jedine konvencije koje džihadist poštuje su konvencije koje je zadoao Poslanik dž.š.

Za svaki monstruozni zločin koji je Prostor džihada učinio, osuđen je tek paradno , neki domaći čovjek, slabe vjere, prilično sekularan. Da se Europi može reći “Kako bolan nismo presudili eno Buza Envera, eno Asima Sarajlića” itd.

Nigdje Abu Mealija nigdje nikog iz Nadzornog odbora Džihad d.o.o Baaznia da prema zapovjednoj odgovornosti bude strpan u kazamat.

Jer u muslimanskim ratovima nema bola zapovjedne odgovornosti. Nema hijerarhije. Samo horizontala rodijače.

Nakon presude Tužiteljstva BIH ( Ne pišemo sramotne presude Tužiteljstva BIH jer je to pleonazam, podrazumijeva se da je suđenje za zločine Armije BiH sramotno kad ga čini BH Tužiteljstvo) oglasile su se međutim neke udruge, neke žrtve,neki Hrvati.

Klix , džihadistički medijski partner međutim smatra da Mostar, Vitez, Kiseljak, Rama, Livno, Posavina, Hercegovina i reakcije Hrvata nisu dio BIH i da Muslimanska republika Sarajevo+ teritoriji koje im je oslobodio HVO, ne treba da se zamara  s reakcijama tamo neke rodbine Mladenke Zadro.

Dragi Bin Ladenovci na Klixu, drago SDA svjetovništvo, nemate pojma koliko se slažemo s vama.

Čestitamo na proglašenju neovisnosti nas od vas.

I svako dobro u daljnjem prikrivanju zločina vaših čudaka otpora. Na sreću vam bilo.

 

Napomena: U svakom građanskom društvu osvanula bi kolumna lijevog, građanski orijentiranog političara o tome kako “čudi da u slučaju Križančeva sela nema presude po zapovjednoj odgovornosti i kako Tužiteljstvo BIH uvodi rasistički pristup presudama. Je li Almir Sarajlić kasnije procesuiran na vojnom sudu BIH? Jesu li se zapovjednici ogradili od njega? Je li on sam jedini ubijao tamo?”

Ovo isto morali bi primjetiti mediji u prokletoj RH. No prokleta RH potpisala je potpunu izdaju BH Hrvata i ići će s tim do kraja.

Radi se o zemlji koja je po želji Sarajeva sudila jednom Fikretu Abdiću, i to za ratne zločine dok sama nije u stanju podići optužnice protiv stvarnih zločinaca Armije BIH.

more recommended stories