Published On: Pet, tra 23rd, 2021

URED GRADONAČELNIKA BANJA LUKE “Stanivuković nije imao nikakav plan, niti namjeru tajno snimati sastanak”

Iz ureda gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića priopćeno je da Stanivuković nije pokušao da snima sastanak s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

“Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, nije imao nikakav plan, niti namjeru tajno snimati sastanak koji se odražao u Banskom dvoru. Svi koji su pratili svečanu akademiju mogli su vidjeti da je gradonačelnik tijekom čitave ceremonije imao mikrofon-bubicu na svom sakou u svrhu snimanja videa s akademije, te isto tako da je sastanak uslijedio odmah po završetku programa, zbog čega bubica nije skinuta na vrijeme”, navodi se u priopćenju.

Nakon prve sugestije, gradonačelniku je bubica, kako navode, koja je nenamjerno ostala na sakou, skinuta bez ikakvih problema.

“Imajući sve to u vidu, navodi da je gradonačelnik imao plan tajno snimiti sastanak i to s bubicom koja je bila jasno istaknuta i vidljiva na njegovom sakou tijekom čitavog dana su nelogični, zlonamjerni i narušavaju ugled čitavog događaja i institucije koju gradonačelnik predstavlja”, kažu iz ureda gradonačelnika Banjaluke.

Podsjetimo, mimo protokola, gradonačelnik Banjaluke sastao se jučer s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Na sastanak je otišao s bubicom, što je protokol izaslanstva Srbije uvidio i reagirao./HMS/