Published On: Sub, ožu 26th, 2022

Uništavanja ženskog sporta se nastavlja – Igre Commonwealtha dozvolit će nastup transseksualnim sportašima

Nakon što su vlasti odobrile nova pravila o rodu, smatra se da će biti otvorena vrata za trans ženu biciklisticu za natjecanje ovog ljeta u Birminghamu 2022. Može se natjecati pod istim uvjetima koje bi joj dopuštala Union Cycliste Internationale, svjetsko upravno tijelo.

Razgovori o njihovom uključivanju vode se više od godinu dana nakon što su se pravila oko transrodne politike pokazala puna žestokih podjela. Glasnogovornik je rekao da će nova politika “biti u skladu s načelima uspostavljenim u okviru MOO-a o pravednosti, uključenosti i nediskriminaciji na temelju rodnog identiteta i spolnih varijacija.

Njihova izjava saveza dodaje: “Mi prihvaćamo sve sportaše Commonwealtha, građane, zajednice i nacije i promičemo pravednost, nediskriminaciju i inkluziju”. U studenom je Međunarodni olimpijski odbor (MOO) izdao nove smjernice za određivanje transrodnih i interspolnih sportaša.

Presudili su da transrodne žene više neće morati snižavati razinu testosterona kako bi se natjecale u kategoriji. MOO je također preokrenuo svoje stajalište da trans žene imaju prednost u odnosu na natalne žene, rekavši da više ne bi trebalo postojati pretpostavka.

U konačnici su presudili da pojedini sportovi odlučuju o svojim pravilima ovisno o tome što je potrebno kako bi se osiguralo pošteno i sigurno natjecanje.

Ross Tucker, vodeći stručnjak iz podcasta Science of Sport, rekao je da je dokaz da natjecanje ne može biti pošteno ako se trans sportašicama dopusti da budu uključene samo na temelju snižavanja testosterona.

Nacionalno tijelo za dobitnice medalja odbilo je komentirati takav potencijalni slučaj, rekavši da “ne komentira pojedinačne odluke o odabiru, ali ćemo uzeti u obzir svakog sportaša koji ispunjava kriterije podobnosti koje koristimo prilikom donošenja odluka o našim nominacijama.”

IZVOR: gbnews.uk

guest
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Под Орјеном 🇧🇾🇷🇺🇺🇦
Под Орјеном 🇧🇾🇷🇺🇺🇦
1 mjesec prije

Eto vam ,,zapadne vrijednosti”. 🖕🇪🇺🖕🇺🇸🖕🇬🇧🖕🇩🇪🖕🇮🇱🖕

Kvico
Kvico
Šta ti kažeš na ovo?  Под Орјеном 🇧🇾🇷🇺🇺🇦
1 mjesec prije

E de nam ti sad lipo objasni, je li bolje ovo ilida ih se kamenuje i izopcava iz drustva?Ja koliko citam ti si zesci antifasista ali cini mi se samo ako su Svabe fasisti?Ko vjernik bi triba znat da je i njih Bog stvorio i da im je on takav zivot dao.Ili bi ti htio rec da si bolji od njih?

Lamza
Lamza
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 mjesec prije

Kamenovati i izopčavati iz društva, moj Klico, kvico… Zaboravi laže demokratske forne i lažnu demokratiju!

Matrix
Matrix
Šta ti kažeš na ovo?  Kvico
1 mjesec prije

To je bolest…nemoj da seres da ih je Bog takve stvorio……gdje si to procitao ?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Под Орјеном 🇧🇾🇷🇺🇺🇦
1 mjesec prije

Gledo babo u mene porn pa pita… ko su ovi imaju i kitu i sise a handre se u guz….Tosu bolan babo biciklisti…🗽

Lamza
Lamza
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

🤣🤣🤣👍

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Sotona na djelu..

Martina Mlinarević
Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Ženski šport bit će eutanaziran zahvaljujući prihvaćanju ideoloških obmana gemderizma, kojeg opet, gle čuda, gorljivo zagovaraju baš mnoge žene. Samoubojstvo iz zasjede.

Lamza
Lamza
Šta ti kažeš na ovo?  Martina Mlinarević
1 mjesec prije

Ti transeksualci idu u ženski sport da guze fine športašice po svlačionicama.

Lamza
Lamza
1 mjesec prije

Užas užas… Stvarno je ovaj hedžemon u svemu pretjerao.

Lero
Lero
1 mjesec prije

Ja sam jednoč obuka štikle i usku suknju. Kako sam izgleda htio sam sam sebe zgguuziti.

Matrix
Matrix
1 mjesec prije

Samo se nadam da ce uskoro doci netko profila Hitlera…….. Mjesec dana i sve je na svom mjestu…..Dosta je ovoga preseravanja vise….Ja sam sretno ozenjen……33 godine vec…..imam cetvero odrasle djece….Lagano se osjecam ugrozenim…ja sam postao manjina…..tko ce mene zastititi???