Published On: Fri, Jul 28th, 2017

UMJESTO DA JE NORMALNO Zagrljaj izbornika Srbije i Hrvatske oduševio dvije nacije

Umjesto da bude sasvim normalna stvar da se dva sportaša pozdrave i čestittaju jedan drugom na sportski način, sluđena hrvatska i srbijanska javnost se oduševljava jednom zagraljaju. Naravno, to što bi trebalo biti normalno, a nažalost nije, ne umanjuje vrijednost ovog čina.

Ovaj put na Margitszigetu mi smo bili bolji, a na kraju slična scena samo u zamjenjenim ulogama. Srpski izbornik prišao je Tucku i uzvratio zagrljajem što je oduševilo regiju

Hrvatska je pobijedila Srbiju (12:11) i izborila finale Svjetskog vaterpolskog prvenstva u Budimpešti. U borbi za zlato naša će reprezentacija u subotu (20.30 sati) igrati protiv domaćina Mađarske.

Tako smo uzvratili Srbima za poraz u finalu Olimpijskih igara u Riju. A tada je hrvatski izbornik Ivica Tucak prišao Dejanu Saviću zagrlio ga i čestitao na zlatu.

Zagrljaj u Riju | Autor : Screenshot

Ovaj put na Margitszigetu mi smo bili bolji, a na kraju slična scena samo u zamijenjenim ulogama. Srpski izbornik prišao je Tucku i uzvratio zagrljajem što je sve oduševilo.

Zagrljaj u Budimpešti | Autor : Screenshot

– Zadržite se još malo, a evo i zašto. Pogledajte kakvi su ovo pametni, razboriti, dobri ljudi i veliki sportaši. Savić je uz osmijeh pružio ruku hrvatskom izborniku, svjestan da je Hrvatska bila bolja – izjavio je komentar RTS-a.