Published On: Pon, lis 28th, 2019

Umirovljenik je išao na zadnju rundu kemoterapije pa stao i kupio srećku. Osvojio je 200 tisuća dolara

Prošlog utorka Ronnie Foster, umirovljenik iz gradića Pink Hill u Sjevernoj Karolini, primio je posljednju rundu kemoterapije. Naime, nekadašnji radnik u gradskom prijevozu boluje od raka debelog crijeva. Na putu do bolnice, gdje je trebao primiti terapiju, stao je kod lutrije i izabrao jednu srećku. Pokazalo se, dobitnu. Osvojio je 200 tisuća dolara, piše CNN.

Gospodin je prvo kupio jednu srećku za dolar, a kada je na njoj dobio pet dolara odlučio je još malo testirati sreću. Kupio je još dvije srećke za pet dolara. Prva je bila prazna, ali kada je postrugao polja na drugoj vidio je da je osvojio jackpot vrijedan 200 tisuća dolara, odnosno, 1.340.617 kuna.

‘POČEO SAM SE TRESTI’

“Vidio sam sve te nule i smrznuo sam se. Nisam vjerovao da sam zaista dobio dok nisam dao zaposleniku na šalteru da provjeri. Rekao mi je samo: ‘Idite do uprave lutrije’. Počeo sam se tresti. Nisam mogao vjerovati”, rekao je Ronnie za službenu stranicu lutrije North Carolina Education Lottery.

Ova nagrada gospodinu Ronnieju će svakako dobro doći, naime, iako je njegovo osiguranje pokrilo većinu troškova liječenja, dio mora platiti i sam: “I nakon osiguranja ostaju neki troškovi, a ovaj dobitak puno će mi olakšati”, rekao je.

Za stranice lutrije rekao je kako je ionako bio odlične volje jer mu je taj dan bila posljednja runda kemoterapije, ali zbog jackpota koji je osvojio, utorak mu je postao sretan dan. Nakon što je od dobitka odbijen porez, Ronnie je u petak dobio nešto više od 141 tisuće dolara i već je počeo plaćati dio medicinskih troškova, prenosi telegram.hr

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare