Published On: Uto, stu 9th, 2021

Ukinuta presuda Suniti Hindić

Vrhovni sud Federacije BiH je ukinuo presudu Županijskog suda u Mostaru kojom je Sunita Hindić (23) osuđena na troipolgodišnju kaznu zatvora zbog ubojstva mostarskog ugostitelja Nine Ivankovića (55), javlja Avaz.

Ovom odlukom je određeno i održavanje pretresa u Vrhovnom sudu FBiH.

Odluka je donesena nakon što je 27. listopada u Vrhovnom sudu FBiH održana sjednica na kojoj je razmatrana žalba Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a koja je, potom, i djelomično uvažena.

Iz Tužiteljstva HNŽ-a su, podsjetimo,  uložili žalbu na presudu koju je Županijski sud u Mostaru izrekao 31. svibnja u ponovljenom postupku i to zbog bitne povrede odredbi kaznenog postupka,  pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja, kao i odluke o kazneno-pravnoj sankciji.

Naime, iz Tužiteljstva HNŽ-a navode kako postoje dokazi koji idu u prilog tome da je riječ o ubojstvu s predumišljajem. S druge strane, njena braniteljica, odvjetnica Nada Dalipagić, je iznosila je da se radilo o ubojstvu iz nehaja, kako  e to u dva navrata ocijenilo i Sudsko vijeće Županijskog suda u Mostaru.

Hindić, poznata kao fatalna Sunita, iskoristila je zakonsko pravo da se prije pravomoćnosti presude uputi na izdržavanje kazne, kao i da joj se odobri premještaj u KPZ-a Tuzla, što joj je i udovoljeno te je pritvorsku jedinicu KPZ-a Mostar u kojoj se nalazila od 6. listopada 2019. godine napustila 19. srpnja ove godine.

Hindić i Ivanković su bili su kratkoj ljubavnoj vezi, a ubojstvo se dogodilo 4. listopada 2019.godine  u motelu Villa Ivanković u mjestu Buna kraj Mostara. Hindić je Ivankovića usmrtila hicem iz njegovog pištolja CZ 7, 65.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Dunja
Dunja
1 godina prije

Što je dobraaaa… Ko će to sada karati? Šteta što nisam muško!

What'
What'
Šta ti kažeš na ovo?  Dunja
1 godina prije

Dunja… Imas li ti partnera??

Dunja
Dunja
Šta ti kažeš na ovo?  What'
1 godina prije

Imam jarane. Što pitaš? Imam mog tronogog Antu.

Brcak 215
Brcak 215
Šta ti kažeš na ovo?  What'
1 godina prije

Dunja je homic

Dunja
Dunja
1 godina prije

Poskok daj još slika Sunite. Torzo po mogućnosti…

GROF OD ROGACA
GROF OD ROGACA
1 godina prije

OVO ONA PROSTITUTKA, SAD MOZE GLUMIT U 2 DIJELU FILMA PETRIJIN VENAC.

Dunja
Dunja
1 godina prije

Sunitice, ako te opet bude neko dirao dođi dušo kod mene da se malo odmoriš. Ja I moj Ante ćemo sve učiniti za tebe. Čak ćemo napraviti i menaž troa.