Published On: Čet, tra 6th, 2017

Uhićena zbog ubojstva tvrdi da je suprug više puta pao s kreveta i stradao

Dušan Bijelić – Dule (86) pronađen je mrtav u svojoj kući u banjolučkom naselju Veseli Brijeg, a potom je uhićena njegova dvadeset godina mlađa supruga, Bjelica Bijelić (66), koja je susjedima i policiji tvrdila da je on više puta pao s kreveta te tako stradao, saznaje Hrvatski Medijski Servis. 

Naime, ispričala je da ga je pokušala spasiti na razne načine, posipala vodom i presvukla. Međutim, istražitelji sumnjaju u tu priču, dok susjedi ovog bračnog para tvrde da je ona i ranije bila nasilna prema Dušanu, koji je, uz skomnu mirovinu iz Incela, zadnjih dvadesetak godina živio s njom.

Ovaj slučaj otkriven je nakon što se po susjedstvu pročulo da je on umro. Mještani su se već bili počele spremati otići kod Bjelice zbog sućuti i pomoći. Međutim, prva susjeda koja je ušla u njihovu kuću ostala je u šoku.

Između kreveta i šporeta vidjela je Dušanovo krvavo i mokro tijelo.

– Bjelica je fizički puno jača od Duleta i sklona je alkoholu. On je u nekoliko navrata bio pobjegne od kuće. Skrivao se kod nas u kućama dok se ona ne smiri. Penjao se čak i na stablo, samo da ga ne može tući. Kada dođu policajci ona se smiri i obeća da ga više neće tući. Dule bi onda odustajao od tužbe, ali već poslije nekoliko tjedana sve krene po starom. To je tako trajalo godina- navode mještani. /HMS/