Published On: Pon, pro 14th, 2020
#3rd | By Desk

UHIĆEN UBOJICA: Rasvjetljeno brutalno ubojstvo starice u Travniku

Jučer, 13.12.2020. godine, oko 01,40 sati u policijsku stanicu Travnik je prijavljeno da je u mjestu Gornje Putićevo, općina Travnik, od strane nepoznatog izvršitelja ili više njih, izvršeno kazneno djelo ubojstva ženske osobe, J.L. rođena 1941. godine, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Na mjesto događaja odmah su izašli službenici policije koji su u kući zatekli beživotno tijelo navedene osobe, s vidnim tjelesnim ozljedama. U suradnji s nadležnim tužiteljstvom pristupilo se vršenju uviđajnih radnji, kao i svih drugih zakonom propisanih mjera i radnji usmjerenih na otkrivanje počinitelja ovog kaznenog djela.

Imajući u vidu težinu kaznenog djela, kao i sam način izvršenja, u realizaciju navedenih aktivnosti uključeni su policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a, Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik, kao i PS Travnik, koji su intenzivno radili na rasvjetljavanju ovog događaja.

Zahvaljujući ovakvom djelovanju navedenih policijskih službenika, prijavljeno ubojstvo je rasvijetljeno, a slobode je lišen J.M. rođen 1967. godine, protiv kojeg se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, navodi se u priopćenju. /HMS/