Published On: Sri, tra 13th, 2022

Uhićen napadač iz New Yorka

U New Yorku je uhićen napadač koji je jučer ispalio dvije dimne bombe i otvorio vatru u prepunom vagonu podzemne željeznice, ozlijedivši najmanje 20 ljudi. Franka R. Jamesa (62) policija je uhitila u njujorškoj četvrti East Village. Podsjetimo, desetero ljudi je upucano, od kojih se petero nalazi u kritičnom, ali stabilnom stanju, priopćile su vlasti. Ostali imaju drugi tip ozljeda.

Očekuje se da će sve žrtve preživjeti ozljede, priopćila je policija koja navodi da je napadač odmah pobjegao s mjesta zločina, da je vjerojatno djelovao sam i da motiv napada još uvijek nije poznat. Napad se dogodio dok je vlak podzemne željeznice ulazio u podzemnu stanicu u četvrti Sunset Park u Brooklynu.

Gradonačelnik New Yorka: U trenutku napada došlo do kvara nadzornih kamera

Njujorški gradonačelnik Eric Adams rekao je za WCBS Radio 880 AM da je dio istrage pokazao kako je došlo do kvara na sustavu nadzornih kamera. Adams je rekao da službe pokušavaju utvrditi je li se pokvarila samo jedna kamera ili su se pokvarile kamere na čitavoj postaji podzemne željeznice.

Dodao je kako je u kontaktu sa službom koja upravlja podzemnom željeznicom te bi uskoro trebalo biti poznato više detalja. Šefica policije Keechant Sewell rekla je da se događaj ne tretira kao teoristički napad./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Opet “nevini” crnac u hayvan akciji ?

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

tvrde da je viko; BAKIR, REEIS, alaahuu ekkber, only GRAĐANSKA!