Published On: Pet, svi. 17th, 2019

Uhićen mladić koji je danima pucao po ljudima u Novom Sadu

SRPSKA policija uhitila je jučer 19-godišnjeg M. J. iz Novog Sada zbog sumnje da je iz svog stana u Bulevaru Jaše Tomića pucao iz zračne puške na prolaznike i tako ozlijedio četvero ljudi.

Kako piše Blic, tinejdžeru je određeno zadržavanje do 48 sati te će uz prijavu za izazivanje opće opasnosti biti doveden na saslušanje javnom tužitelju.

“Shvatila sam da nas netko gađa”

Podsjetimo, novosadska policija dva je tjedna tražila osobu koja je iz zračne puške pucala na prolaznike. Jedna Novosađanka ispričala je za portal 021 kako je pogođena 3. svibnja.

“U petak predvečer, oko 20:30, šetala sam Bulevarom Jaše Tomića, pločnikom, prema Ulici Kraljevića Marka s kćeri. Bila sam bliža stambenoj zgradi koja vodi na ulicu Save Ljubojeva i koja gleda ka Bulevaru Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osjetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila što se događa, ali sam vidjela da se nešto događa i čovjeka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas netko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovjek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvaćajući da ga je pogodilo. Kako nismo uspjele vidjeti odakle se pucalo, otišle smo ravno u policiju u Kralja Petra, gdje su sve zapisali i uputili me na Hitnu, gdje su konstatirali da sam upucana iz zračne puške”, kazala je tada Novosađanka.