Uhićen davitelj: Utučen i uz plač saslušavan u policiji

BEOGRAD – Aleksandar Šundić (23), osumnjičen da je udavio mladu ljekarku Stelu Gundelj (26), uhićen je oko 6.30 sati kod studentskog doma na Karaburmi u Beogradu.
Trenutno je u sjedištu beogradske policije, gdje će biti saslušan. On je utučen i uz plač pokušava objasniti zašto je ubio djevojku.
Nakon saslušanja bit će mu određeno zadržavanje od 48 sati.
I dalje se vjeruje da je ljubomora glavni motiv za ovo ubojstvo, što su jučer za “Blic” povrdio i Steline drugarice.
A u kakvom se on raspoloženju u posjlednja vrijeme nalazio može posvjedoči jedan od njegovih posljednjih statusa na “Facebooku”. Šundić je 26. siječnja postavio video Tošeta Proeskog u kojem pjeva “Bacila je sve niz rijeku”.
Uz video, Šundić je ostavio i nekoliko stihova te pjesme:
“Nek čuje bol u pjesmi koju pjevam njoj njoj, samo njoj … Zauvijek neka nosi na srcu znak. Život je jedan ona bacila”, stoji na njegovom profilu. Poslije ovog posta, Šundić nije više pisao na “Facebooku”.
Stelin tijelo policija je pronašla jučer ujutro u stanu u Ulici Radovana Simića Cige 46 u beogradskom naselju Medaković i odmah su posumnjali da je u pitanju ubojstvo jer je nesretna djevojka imala hematome na vratu.
Kako “Blic” nezvanično saznaje, Šundić je iz stana koji je iznajmljivala Stela Gundelj, u kome se desilo ubojstvo najprije pozvao svog najboljeg prijatelja i kratko mu rekao:
“Posvađao sam se sa Stellom. Mislim da sam je ubio. Hitno dođi u njen stan”, spustio je slušalicu nakon čega je Šundićev prijatelj pozvao Hitnu pomoć.
Aleksandar Šundić (23) student je Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu iu vezi sa Stellom Gundelj bio je oko šest mjeseci. Prema riječima Stelinih drugarica, bio je iznimno ljubomoran, što je, kako se i pretpostavlja, bio razlog njihove svađe, poslije koje se desio zločin.
Nitko od susjeda djevojke nije čuo nikakvu buku ili dozivanje u pomoć, kao i da se ubojstvo uopće dogodilo. Samo navode da su Stelu poznavali kao “izuzetno ugodnu, nasmijanu i lijepu djevojku”.
Medicinski fakultet završila u roku
Stela Gundelj je inače iz Stare Pazove, au iznajmljeni stan u naselju Medaković se preselila prije nekoliko mjeseci, kada se i zaposlila u jednoj farmaceutskoj kući.
Završila je Medicinski fakultet i aktivno se bavila folklorom igrajući u KUD “Dukat”.
– Bila je odličan student, Medicinski fakultet je završila u roku, bila je na praksi na nekoj klinici u Njemačkoj. Zaposlila se prije nekoliko mjeseci, bila je mnogo vrijedna – priča njena drugarica.
Stela Gundelj je 13. srpnja 2012. na svom Fejsbuk nalogu ostavila sljedeći komentar: “Neopisiva sreća, ludilo, uzbuđenje, jer dva slova mijenjaju stvari. Dr. Stela Gundelj. Gotov fakultet. “

more recommended stories