Published On: Ned, lis 18th, 2020

Ugostiteljski objekti u Mostaru radili nakon 23 sata, intervenirala i policija

Unatoč svim upozorenjima, određen broj ugostitelja i dalje krši epidemiološke mjere, radi izvan dopuštenog radnog vremena, te na taj način ne doprinosi smanjenju broja novozaraženih koronavirusom.

Na nekoliko lokacija u Mostaru sinoć su se mogle čuti policijske sirene, a razlog tomu je bilo upravo nepoštivanje određenog radnog vremena, odnosno, rad nakon 23 sata. Prema poruka koje smo dobili od naših čitatelja, policija je posebno aktivna bila oko ponoći.

-Pripadnicima MUP-a sinoć su na nekoliko lokacija u gradu upozoravali na rad ugostiteljskih objekata izvan radnog vremena i zato su građani čuli sirene i mogli vidjeti veći broj naših automobila. Mi ćemo i dalje činiti sve što je u našoj nadležnosti kako bi se provodile odrednice i mjere koje su na snazi – rekli su jutros iz MUP-a HNŽza Pogled.ba.

Naši sugovornici iz MUP-a nisu mogli precizirati o kojim se objektima radi, ali čitatelji ističu kako je policija morala intervenirati u poznatim noćnim klubovima koji i dalje ne žele poštovati mjere koje su na snazi.

Najavljeno je kako će policija i dalje pratiti rad ugostiteljskih objekata, odnoso, krše li se naredbe kriznih stožera.