Published On: Čet, lis 28th, 2021

Učenici plesali u krilima nastavnika i ravnatelja!?

Srednja škola u Kentuckyju našla se pod istragom nakon što su u javnost procurile fotografije sa školske predstave koje prikazuju kako učenici nastavnicima i ravnatelju, koji je ujedno i gradonačelnik njihovog grada, plešu u krilu, piše Jutarnji.hr.

Fotografije su šokirale javnost kada ih je jedan korisnik Twittera podijelio s Facebook stranice srednje škole Hazard, nakon čega je škola sve dokaze izbrisala s društvenih mreža.

Na fotografijama su prikazane učenice odjevene u uniforme Hooters konobarica kako u rukama nose piće nalik pivu, dok na drugim fotografijama učenici u mrežastim čarapama i suknjicama jednom nastavniku, ali i ravnatelju škole Donaldu Mobeliniju, plešu u krilu. Fotografije prikazuju i kako učenici jedan drugog udaraju po stražnjici.

“Incident je pod istragom i, kao što znate, o svemu što je pod istragom stvarno ne mogu govoriti”; rekla je školska nadstojnica Susan Combs za Louisville Courier Journal. “Kada se istraga završi, poduzet će se odgovarajuće mjere.”

Aster Sizemore, član neovisnog školskog odbora, rekao je da je bio u školi u utorak, ali ne i na spornom događaju.

“Ravnatelj je inače prilično strog pa me to iznenađuje. Kada neko dijete dođe u školu u kratkoj haljini, on ga potjera da ode kući i presvuče se”, ističe Sizemore.

Godine 2008., Mobelini je navodno dvaput istraživan zbog incidenata s alkoholom u kojima su sudjelovali studenti.

U jednom slučaju su na internetu osvanule fotografije na kojima on vozi studente nakon što su pušili i pili alkohol, a u drugom slučaju policija je uhvatila učenike kako piju na školskom igralištu nekoliko trenutaka nakon što ih je ravnatelj napustio.

Mobelini ni u jednom slučaju nije optužen da je učinio nešto krivo ‘jer nije bio svjestan opijanja’, navodi se.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare