Published On: Pet, velj 14th, 2020

‘Ubojica se došao obračunati sa svojom bivšom partnericom‘: 16-godišnja djevojka koja je ubijena na Malom Lošinju je stradala slučajno? 

Ilustracija

Mali Lošinj zavijen je u crno nakon što je ubijena 16-godišnja djevojka. Navodno je, kako se priča po Malom Lošinju, djevojka stradala sasvim slučajno.

Naime, čini se kako se muškarac za kojeg se sumnja da je počinio ubojstvo, došao u zgradu obračunati sa svojom bivšom partnericom. Djevojka i njezina majka navodno su se sasvim slučajno našle na hodniku, piše Jutarnji list.

– Taj čovjek nije iz Malog Lošinja, nego je iz Osijeka. Znam da se bavio podvodnim ribolovom, a u gradu se predstavljao kao novinar. Međutim, većina nas ga je izbjegavala zato jer nije bio ugodan. Živio je s partnericom koja radi kao konobarica u susjedom kafiću, a navodno su se razišli i on je tog jutra otišao zapravo potražiti nju, čuli su novinari Jutarnjeg od jedne Lošinjanke koja pozna obitelj čija je kćer stradala.

Veli da ta obitelj na nikakav način nije bila povezana s osumnjičenikom koji je vrlo često putem svojih postova napadao lokalnu vlast, policiju, institucije.

Govorilo se za njega, čujemo od Lošinjanke, da je konzumirao drogu, a čak i da ga je jednom prilikom završio prisilno na psihijatriji.