Published On: Sri, lis 12th, 2016

Ubojica dviju djevojaka u Sarajevu pobjegao u Srbiju

MLADIĆ kojeg policija sumnjiči za smrt dviju djevojaka u Sarajevu uspio je pobjeći iz Bosne i Hrecgeovine i vjerojatno se skriva se u Srbiji, potvrdila je u utorak navečer sarajevska policija.
Sanjin Sefić (25) koji je u divljačkoj vožnji u ponedjeljak navečer ubio Selmu Agić (21) i Editu Malkić (20) prešao je granicu između BiH i Srbije u utorak ujutro, rekao je Mevludin Halilović, jedan od šefova sarajevske policije.
Njegova konferencija za novinare održavala se dok su stotine građana na mjestu tragedije prosvjedovale zbog nesigurnosti u gradu i tragične smrti djevojaka.
Za Sofićem je tijekom dana raspisana tjeralica o kojoj je informirana i granična policija, no osumnjičenik za teško kazneno djleo ipak je uspio napustiti zemlju preko službenog graničnog prijelaza Uvac.
Očevidom je utvrđeno da je Sefić prošao kroz crveno svjetlo na raskrižju i udario djevojke na obilježenom pješačkom prijelazu. Jedna je odmah poginula, a  druga je kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda.
Halilović je potvrdio kako je  policijskom provjerom utvrđeno je da je Sefić registriran kao osoba koja je počinila niz prometnih te prekršaja javnog reda i mira.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>