Ubio čovjeka u Sarajevu jer mu se “nešto smračilo”

Sarajlija Timur Kadić (41), osumnjičeni za ubojstvo Halima Buljubašića (67), kako saznaju Nezavisne, policiji je priznao zločin rekavši kako mu se “nešto smračilo”, pa je izašao s nožem da “nešto uradi”, ali da svoju žrtvu nije ni poznavao.

Krvavi zločin dogodio se u utorak navečer u hadžićkom naselju Ramići, kada je osumnjičeni iza 17 sati otišao do radnje na farmi pilića u kojoj je bio Buljubašić pa je, navodno, došlo i do sukoba.

Tijekom tuče Kadić je nožem u vrat ubo Buljubašića, koji je ubrzo preminuo.

Nakon toga je Kadić pobjegao, ali ga je policija pronašla iste večeri te ga uhitila.

Osumnjičeni Timur Kadić jučer je nakon ispitivanja u policiji predat u nadležnost Županijskog tužiteljstva u Sarajevu.

Kako su federalni mediji danas prenijeli, navodno je Kadić u pilićaru došao radi pljačke pa ga je Buljubašić vidio, ali se ipak točan motiv ovog zločina još utvrđuje.

“Nezavisne” saznaju iz izvora bliskih istrazi kako je osumnjičeni prilikom ispitivanja rekao da mu se nešto u glavi “zamračilo” te da nije imao namjeru da naudi Buljubašiću, ali ipak policija ispituje radi li se o nekom njihovom ranijem sukobu.

Osumnjičeni je u policiji iskaz dao u nazočnosti odvjetnika Omara Mehmedbašića, koji je medijima rekao kako je njegov klijent osoba koja ima određenih psihičkih problema.