Published On: Ned, sij 9th, 2022

U Zagrebu nestao Dragan Marić, otac četvero djece. Supruga: Našli su mobitel, ali njega nisu

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a RH prije nekoliko dana objavljen je nestanak Dragana Marića (41) iz Zagreba.

Nestanak je prijavljen 5. siječnja 2022. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama.

Visok je 170 centimetara. Jače je tjelesne građe, kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr“, objavljeno je.

Obitelj moli za pomoć

Supruga nestalog Dragana objavila je na Facebooku poziv za pomoć.

“Molim vas za pomoć, ako ga je itko vidio ili ima korisnu informaciju, da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu.

Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svijetlo sivih rukava i leđa. Crna trenirka i tamno plave tenisice zelenih vezica. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju”, objavila je na Facebooku Ivana Marić.

“Policija je našla njegov mobitel, ali njega nisu. Od ponedjeljka do srijede mobitel je bio ugašen jer sam ga pokušala zvati, dok ga oni u srijedu nisu upalili. Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas. Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu”, kazala je supruga za 24 sata.

“U ponedjeljak je otišao s djecom u park i bio tamo dva-tri sata. Kada su se vratili doma, on je pričao s nekim na mobitel i doimao se jako nervozan, rekao je da ide u grad i da će se vratiti. Više ga nije bilo”, dodala je.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
AC/DC
AC/DC
1 godina prije

Ja sam se opijao sa prijateljima,kada bi vidjeli da je netko toliko pijan da “nije svoj”nikad ga nebi pustili samog i to u stranom gradu.
Njegovi pajdani znaju 99% zašto je nestao!

AC/DC
AC/DC
Šta ti kažeš na ovo?  AC/DC
1 godina prije

Komentar se odnosi na beogradski nestanak!