Published On: Pet, ruj 2nd, 2016

U Washingtonu danas svi pričaju samo o razvodu savjetnice Hillary Clinton od onog tipa koji uporno ženama šalje svoje gole fotke

Dugogodišnja savjetnica Hillary Clinton, Huma Abedin, u ponedjeljak je najavila da se ona i njezin suprug, bivši američki političar Anthony Weinerrazvode nakon novog seks skandala u kojem su procurile njegove eksplicitne poruke i fotografije. Odluka je, čini se, kako piše The New York Times, došla nakon što joj je sam Weiner priznao da tabloid New York Post izlazi s pričom o njegovom seksi dopisivanju s jednom mladom ženom. “Nakon dugog rada na braku, donijela sam odluku odvojiti se od svog supruga. No, i dalje ćemo zajedničkim snagama raditi na onome što je najbolje za našeg sina”, izjavila je u prioćenju Abedin, naglasišvi da u ovom trenutku moli za privatnost.
Weiner ima poduži niz seks skandala koje su ga i koštale političke karijere. Prije tri godine tadašnji kandidat za gradonačelnika New Yorka Weiner potvrdio je kako je upravo on slao poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja koje je tada objavio portal The Dirty. Njegova supruga Huma usprkos tome što je priznao aferu sa 22-godišnjakinjom, ostala je uz njega.

Fotografija sa sinom

Tada je pod pseudonimom Carlos Danger djevojci obećao novi auto i stan. To nije njegova prva seks afera, Weiner je izgubio mjesto u Kongresu 2011. godine, nakon priznanja da je slao lascivne poruke i fotografije ženama koje je upoznavao preko društvenih mreža.
No, ovog puta supruga je odlučuila da neće prijeći preko ove afere. Dan nakon što su objavljene njegove fotografije Weiner je izbrisao svoj Twitter profil. Poznavatelji para kažu da Abedin jednostavno nije mogla prijeći preko fotografije koja je objavljenja a na kojoj on leži u bokserima dok kraj njega spava njihov četverogodišnji sin.

Dopisivali se godinu dana

Djevojka kojoj je slao fotografije izjavila je za New York Post da su njih dvoje tijekom godine dana razmjenjivali golišave fotografije, uključujuči i onu na kojoj je njegov sin.
“Netko je upravo ušao u moj krevet “, Weiner joj je navodno napisao u poruci, poslanoj 31. srpnja 2015. godine, poslavši joj fotografiju u bijelim bokserima dok je sin pored njega.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>