Published On: Pet, pro 6th, 2019

U Vrletima čarobnim blagdanskim spotom najavili dolazak blagdana

Sve češća su i brojna pitanja baš u predblagdansko vrijeme: Gube li se stari običaji I tradicije zbog sve izražajnijeg konzumerizma? Slobodno se možemo zapitati dolaze li nam to blagdani svake godine sve ranije? Nekima su blagdani prije svega briga, stres i (financijska) obveza od koje se dugo vremena oporavljaju.

Hajdučke vrleti slove kao jedan od najposebnijih bosanskohercegovačkih hotela i restorana upravo zbog njegovanja tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu.

Priznajemo, često volimo naglašavati te atribute koje ponosno ističemo. No, to nosi i svoju odgovornost. Odgovornost prema zaštiti i promicanju obiteljskih vrijednosti, kažu.

Idejna namjera je bila da u mjesecu darivanja naglasimo važnost obitelji, mira i zajedništva. Nadamo se da vas ovaj naš video uradak pod sloganom #DoživaljajIznadUobičajnog neće ostaviti ravnodušnim.

Prilikom realizacije ovog projekta, vodili smo se našim dobro znanim postulatima: domaće, organski, naše. Nije ovaj promo spot produkcijski savršen, niti je scenarij nastao u kuhinji poznatog redatelja, niti su korišteni profesionalni glumci kako bi utjelovili jednu sretnu obitelj samo za potrebe snimanja.

Jednako kao kad mijesimo naš domaći kruh, pržimo savršeno nesavršeni uštipak, pripremamo jelo ispod peke, pečemo pole, to činimo na desetke puta dnevno, uvijek s istom emocijom, ali pritom ne možemo utjecati na to da svako jelo ispadne svaki put potpuno identično. Isto vrijedi i za snimanje našeg video spota. Istina, postojao je neki okvirni scenarij, ali da snimamo video deset puta za pretpostaviti je da bismo imali najmanje deset različitih priča. Smatrali smo da nije vrijedno ponavljati istu scenu nebrojeno puta dok vani snježi kako bismo dobili savršen kadar, nego smo negdje usput shvatili da je jedini savršen kadar – iskreni dječji osmijeh.

Idejna namjera je bila da u mjesecu darivanja naglasimo važnost obitelji, mira i zajedništva. Nadamo se da vas ovaj naš promo uradak pod sloganom #DoživljajIznadUobičajenog neće ostaviti ravnodušnim. ✨Jednako kao kad mijesimo naš domaći kruh, pržimo savršeno nesavršeni uštipak, pripremamo jelo ispod peke, pečemo pole, to činimo na desetke puta dnevno, uvijek s istom emocijom, ali pritom ne možemo utjecati na to da svako jelo ispadne svaki put potpuno identično. Isto vrijedi i za snimanje našeg video spota. Želimo Vas potaknuti da nakon gledanja istog jednostavno zagrlite svoje dijete, pozovete svoje djedice I bakice, počastite svoje kumove, odbijete beznadežno satima čekati u redovima trgovina, popijete čašu domaćeg vina i poželite prigrsti nešto s tradicionalne hercegovačke trpeze, pa bilo gdje, bilo kad. ⭐️💫#HajdučkeVrletiBlidinje#DoživljajIznadUobičajenog#VuciVileHajduci

Posted by Hajdučke Vrleti Blidinje on Thursday, December 5, 2019

Cilj video spota nije samo promoviranje vjekovne arhitekture i iznenađujuće prirodne ljepote Blidinja, niti unutrašnjosti našeg objekta koji je godinama stvaran da bi bio jedinstven i originalan. Želimo Vas potaknuti da nakon gledanja istog jednostavno zagrlite svoje dijete, pozovete svoje djedice i bakice, počastite svoje kumove, odbijete beznadežno satima čekati u redovima trgovina, popijete čašu domaćeg vina i poželite prigrsti nešto s tradicionalne hercegovačke trpeze, pa bilo gdje, bilo kad, prenosi Jabuka.tv

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare