Published On: Čet, kol 23rd, 2018

U trendu je čista ljepota: Evo što to točno znači

Sve se više krećemo u smjeru prirode kad su ljepota i njega kože u pitanju, što je vrlo pohvalna stvar.

Osim ekološki prihvatljivih ambalaža koje ne zagađuju okoliš, beauty svijet sve se više okreće prirodnim sastojcima koji ni na koji način ne štete našoj koži.

Trenutno najveći trend u njezi kože naziva se clean beauty, odnosno čista ljepota. Ono što on predstavlja jest korištenje proizvoda koji su načinjeni od prirodnih sastojaka bez bilo kakvih štetnih dodataka poput parabena, sulfata ili umjetnih mirisa. Također, prirodna kozmetika u skoro 100 posto slučajeva nije testirana na životinjama, što je isto veliki plus.

Ipak, Dana Roberts, vlasnica brenda Mail Organics, upozorava da se vrlo često ne baš tako prirodni proizvodi prodaju pod prirodnu kozmetiku i da treba biti vrlo oprezan pri kupovini te pažljivo čitati etikete.

Osim toga, jedna ne toliko sjajna informacija je da se pri korištenju prirodne kozmetike morate dobro naoružati strpljenjem jer vam ona, nažalost, neće pružiti instantne rezultate i morat ćete biti ustrajni s redovitom uporabom preparata kako biste vidjeli transformaciju kože.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare